Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha négykézláb szop egy csaj, mindig azt képzelem, hogy de jó lenne, ha hátul nem lenne "üres", hanem épp ott lenne egy pasi, és dugná őt közben. Gáz?
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 00:35
2/11 anonim válasza:
Nem jó ha dugják közben mert akkor már nem tud jól szopni.
(tapasztalat)
3/11 anonim válasza:
Álmodozz kisgyerek tovább. :P Redtberól szedted? :P
5/11 anonim válasza:
Na lányként mondom, hogy ebben a kategóriában jobbnél n
jobb kérdések jönnek. Vannak a 24-25 éves hülyegyerekek, aki egy lányt nem tudnak felszedni, nehogy keféltek volna, ülnek a net előtt verik hülye videókra, és itt úgy írják le, mintha tapsztaltak lennének. Fiúk! Ez nagyon szánalmas!
6/11 anonim válasza:
Egyébként véletlen kerültem(eltévedtem)ebbe a kategóriába😆
7/11 anonim válasza:
Ismerős, én is már elképzeltem a barátnőmmel, csak nehéz találni hozzá partnert, kényes és nem fogadna el akárkit.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Volt már ilyen éményem amikor hárman raktunk meg egy lányt. Nagyon élveztük mindannyian.
9/11 anonim válasza:
Cuckold.
Valamiért egyre népszerűbb.
Szerintem a nők egy idő után csak örülnek neki.
10/11 anonim válasza:
Mi így szoktuk csinálni ha úgy adódik. Utolsó: ez nem cuckold drágám hanem hármas. Cuckold az az ha a pasim csak nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!