Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok is kiváncsiak, hogyan is nézhet ki egy egy pasi meztelenül?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 16:21
1/8 anonim válasza:
Kíváncsi lányok, írjatok! Szívesen küldök képet priviben. Rátok is kíváncsi vagyok.
2/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Igen, nem csak a pasik kíváncsiak meztelen pasikra. Bár gyakorin akár még L/N betűig is eljutnak, hogy sikerüljön.
4/8 anonim válasza:
A nők is ugyan úgy fantáziálnak mint a pasik. Szóval a válasz igen.
5/8 anonim válasza:
Én nem. Heteroszexuális vagyok, de szerintem egy férfi test nem olyan izgató, mármint nem olyan izgató elképzelni, mi lehet a ruha alatt, mint egy nő esetében.
18/L
6/8 anonim válasza:
Ha egy pasi meztelenül van, arra azt mondják a nők, hogy gusztustalan szatír. Ha egy nő, arra azt mondják a férfiak, hogy bevállalós, de meg..nám. Akkor?
7/8 anonim válasza:
Persze:)
Főleg azok akik nagyon tetszenek ;3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!