Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon szép lányok is lehetnek nagyon erkölcsösek?
Ez emberfüggő . Van nagyon sok állszent csaj is akit lehet h buliba nem kapsz le de kavar egy házas férfival. Szóval szerintem sokan megjátszák magukat. De amugy vannak szép lányok között is olyan akibe van tartás csak nem biztos hogy a helyi discoba találod meg őket.
Szerintem az hogy valaki első talin smárol az még nem azt jelenti hogy erkölcstelen... de persze elfogadom hogyha te ugy látod hogy az de szerintem inkb smároljon 18 évesen egy buliba 3-4 csávoval mint hogy 30 évesen jöjjön rá hogy semmi élettapasztala sincs a férfiak terén.
4-es
Bárcsak találnék rengeteg de rengeteg ilyen "szüzk*rvát"... :( Valahogy az én felfogásom nem európai, inkább valamiféle keleti, ázsiai, Japán, vagy Kínai felfogásom van, ahol a büszkeség és a tartás mindenek felett áll, sajna rossz helyre, és rossz korba születtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!