Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon szép lányok is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon szép lányok is lehetnek nagyon erkölcsösek?

Figyelt kérdés
Nekem kínkeserves tapasztalataim szerint azok a lányok, akik nagyon szépek, bizony elég erkölcstelen múlttal rendelkeznek... Elnézést kérek mindenkitől, akik szerint én iszonyú vaskalapos lennék, és gondolom kapni is fogom az ilyen jellegű kommenteket, de NÁLAM az, hogy egy lányt csak úgy le lehet smárolni az első buliba, ahol találkoztok, dumáltok, és táncoltok, az bizony elég erkölcstelen egy dolog... Első napon már igy odaadni magát valakinek? Azt meg sem említem, hogy hatalmas része még le is fekszik veled az első napon... Mert ugye, "élni kell" meg hasonlók, de sajnos én már csak ilyen vaskalapos vagyok, hogy szerintem nincs ez így rendben. Ellenben a kevésbé szép lányok közt jóval masszívabb az erkölcsösség. Kérdés persze, hogy ez azért van, mert rájuk nem zúdul olyan jellegű férfi-roham, mint a nagyon szép lányokra, vagy tényleg ilyen tartásuk lenne? Továbbra is csak a magam nevében beszélhetek, mert saját tapasztalataimra támaszkodhatok csupán, de egy-két elenyésző kivételtől eltekintve nem találtam soha szép, és erkölcsös lányokat, amilyeneket mindig is kerestem. A másik oldal képviselőivel minden hétvégén találkozok a bulikban, mondjuk lehet, hogy nem ott kéne keresgélnem...

2016. dec. 9. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mert pl ha hozzád egy buliban oda menne egy nagyon szép lány aki nagyon tetszik neked és erotikusan táncolnátok és meg akarna csókolni te ellöknéd magadtol? hát nem hiszem sőt ha úgy alakulna szerintem meg is dugnád :D
2016. dec. 9. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő . Van nagyon sok állszent csaj is akit lehet h buliba nem kapsz le de kavar egy házas férfival. Szóval szerintem sokan megjátszák magukat. De amugy vannak szép lányok között is olyan akibe van tartás csak nem biztos hogy a helyi discoba találod meg őket.

Szerintem az hogy valaki első talin smárol az még nem azt jelenti hogy erkölcstelen... de persze elfogadom hogyha te ugy látod hogy az de szerintem inkb smároljon 18 évesen egy buliba 3-4 csávoval mint hogy 30 évesen jöjjön rá hogy semmi élettapasztala sincs a férfiak terén.

2016. dec. 13. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon nem ettől függ.
2016. dec. 13. 03:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha meg valaki nem smárol le egyből de jó csaj, az meg szűzqrva ugye? Pffff
2016. dec. 13. 06:51
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es

Bárcsak találnék rengeteg de rengeteg ilyen "szüzk*rvát"... :( Valahogy az én felfogásom nem európai, inkább valamiféle keleti, ázsiai, Japán, vagy Kínai felfogásom van, ahol a büszkeség és a tartás mindenek felett áll, sajna rossz helyre, és rossz korba születtem...

2016. dec. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!