Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelhetünk análisan a barátommal, illetve tágíthatja ujjal/ujjazhatja a fenekemet, ha végbélrepedésem van és más módszer nem segít? 20/L
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 18:46
11/14 anonim válasza:
megértettem. Szakdoki, mint análszexsz, de tudod.
12/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyire jól szórakoztok, valójában annyira nem vicces.
8-as, te valamit nagyon félreértettél, írtam, hogy voltam orvosnál és ő említette a tágítást, ha a gyógyszeres kezelés nem segít. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de gondolom egy orvos jobban ért hozzá, mint egy laikus, akinek nem volt soha ilyen problémája.
2016. dec. 3. 11:24
13/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok fogalmatlannal, én konyítok valamennyire a témához, és én is hallottam már ilyenről. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy ez a neked való módszer, de ha gondolod, szívesen kiderítem! Speciális ujjtornát is tudok, aztán pedig fallikus terápiáról is lehet szó.
Dr. Rektastex Tibor, okleveles popológus
14/14 anonim válasza:
Az orvos nem a párod egyben véletlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!