Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelhetek análisan a barátommal?
Ma már elintéztem a nagydolgom, ugye nem lesz baj ha este análisan szexelek?
21/l
Bocs, hogy csúnyán fogalmazok, de te naponta egyszer szarsz és eszel ?
Mert ha ettél beindul az emésztésed és megint keletkezés végtermék... azaz ha bedugja, találkozni fog valamivel.
Mellesleg meg beöntésről hallottál már 21 éves létedre ?
Kedves 4-es!
Nyugi, ha az ember elintézi aznap a dolgát és rendszeresen rendben van a nagy dolog terén, és előtte megtisztálkodik, akkor az ég világon semmi gond nem lesz és semmi kellemetlen dologgal nem fog a pasi találkozni. Tapasztalat!:)
Viszont kérdező valóban ajánlom én is a síkosítót és az óvszert. De azért azzal is számolnod kell kérdező, hogy nagyon fájdalmas tud lenni, ha nincs kellően kitágítva a végbél és nincs ellazulva teljesen az adott illető és hogy nagyban hozzájárul az aranyér kialakulásához, végbél berepedezés jöhet létre. Szóval nem biztos, hogy egyébként olyan jó ötlet.:)
Én már csináltam, néha szoktuk a párommal, de nagyon ritkán pont az előbb írtak miatt.
Ezt neked kell érezni... Ha nem érzed, vagy még nincs ilyen tapasztalatod, akkor pedig a beöntés a tuti megoldás. Meg úgy egyébként is szerintem praktikusabb, gusztusosabb, higiénikusabb beöntés után csinálni. ;)
31/N
Egyébként már kipróbáltuk vagy 3x, nem történt semmi baj, még élveztem is és nagyon óvatosak voltunk, gumi, síkosító alap. :) Csak nem éreztem olyan jól magam aznap és féltem, nehogy baj legyen.
Tegnap végül nem került rá sor amúgy, mást választottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!