Terhesség alatt szexelhetek análisan?
Én (mi) megtettük eddig is, remélem, ezután is még egy darabig menni fog:-). Nekem semmivel sem okozott rosszabb, nehezebb érzést, mint a terhesség előtt. Ugyanolyan jó volt, sőőt, talán kicsit másabb is :-). A veszélyei szerintem ugyanazok, mintha nem lennél terhes, csak még jobban kiéleződik, nyilván nagyon oda kell figyelni a higiéniára, még sokkal jobban, mint előtte, esetleg a gumi használata ajánlott lehet. Persze szerintem csakis problémamentes terhesség esetén szabad próbálkozni és azért "finoman" .... :-)
Jó szexelést és babavárást:-)!
23 hetes kismammi
úgy tudom rendkívül veszélyes! főleg, ha utána rögtön a hüvelyedbe dugja a péniszét. tuti a fertőzésveszély!
legalább terhesen lehetnél megfontoltabb, felelősségteljesebb!
Nyugodtan, ha jól esik.
A szexuális szokásai mindenkinek mások. Momentán én nem gerjedek erre, de vannak időszakok, amikor igen.
Az anális szex is lehet felelősségteljes.
Tehát nyugi.
Gratula, 38 hetes kismama
köszi utolsó válaszoló.tökéletesen igazad van.
tisztában vagyok vele, hogy nem dugdossuk a fenékből hüvelybe, és aki ezt nem tudja ne csinálja.
boldog babavárást és jó /anális/ szexelést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!