Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szexelhetek...

Terhesség alatt szexelhetek análisan?

Figyelt kérdés
vannak veszélyei?
2008. márc. 20. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Én (mi) megtettük eddig is, remélem, ezután is még egy darabig menni fog:-). Nekem semmivel sem okozott rosszabb, nehezebb érzést, mint a terhesség előtt. Ugyanolyan jó volt, sőőt, talán kicsit másabb is :-). A veszélyei szerintem ugyanazok, mintha nem lennél terhes, csak még jobban kiéleződik, nyilván nagyon oda kell figyelni a higiéniára, még sokkal jobban, mint előtte, esetleg a gumi használata ajánlott lehet. Persze szerintem csakis problémamentes terhesség esetén szabad próbálkozni és azért "finoman" .... :-)

Jó szexelést és babavárást:-)!

23 hetes kismammi

2008. márc. 20. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan jó az anális szex?Veszélye annyi van,hogy a végbél záróizmai elgyengülhetnek!Hát ha neked jó,akkor nyugodtan!
2008. márc. 20. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak gumival javasolnám,így is épp elég könnyen fertőzödhet terhesen a hüvely, hát még így.
2008. márc. 20. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

úgy tudom rendkívül veszélyes! főleg, ha utána rögtön a hüvelyedbe dugja a péniszét. tuti a fertőzésveszély!

legalább terhesen lehetnél megfontoltabb, felelősségteljesebb!

2008. márc. 20. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan, ha jól esik.

A szexuális szokásai mindenkinek mások. Momentán én nem gerjedek erre, de vannak időszakok, amikor igen.

Az anális szex is lehet felelősségteljes.

Tehát nyugi.

Gratula, 38 hetes kismama

2008. márc. 20. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnek és sok anális szexet kedvelőnek van annyi esze, hogy nem dugdossa párja fütyijét popsiból punciba. Igen, az anális szex jó dolog, csak a prűdségből kell kicsit lejjebb venni, belevinni csipet vállalkozó-kedvet és kíváncsiságot és persze kísérletezgetési kedvet :). Szerintem bátran csinálhatjátok, nem hiszem, hogy ártalmasabb mint a hüvelyi szex! Hajrá :)
2008. márc. 20. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi utolsó válaszoló.tökéletesen igazad van.

tisztában vagyok vele, hogy nem dugdossuk a fenékből hüvelybe, és aki ezt nem tudja ne csinálja.

boldog babavárást és jó /anális/ szexelést mindenkinek!

2008. márc. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!