Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelhetünk análisan a barátommal, illetve tágíthatja ujjal/ujjazhatja a fenekemet, ha végbélrepedésem van és más módszer nem segít? 20/L
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 18:46
1/14 anonim válasza:
Más módszer nem segít? A végbélrepedést ti anális behatolással gyógyítjátok?
2/14 anonim válasza:
Ha nem vagy egészséges, ne tedd!
3/14 A kérdező kommentje:
A tágítás miatt kérdeztem, mert valahol olvastam, hogy ilyenkor tágítani kell és az segíthet.
2016. dec. 2. 18:52
4/14 anonim válasza:
Ne. miért már nem jó neki a punci? :D
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem leírtam, hogy miért, nem tudom ezen mit nem értettél meg.
2016. dec. 2. 19:10
6/14 anonim válasza:
mindent lehet. de miért nem várjátok meg, míg meggyógyulsz? gondolj bele: elméletileg nyílt seb. ha még nem forrt össze rendesen, akkor könnyen szakad újra. könnyen fertőződik.... megéri? nem tudjátok azt a néhány hetet másmilyen szexszel megoldani?
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem néhány hete tart, ezért írtam, hogy nem segített semmilyen másik módszer. Orvos is tágításról beszélt, ezért jutott ez eszembe.
2016. dec. 2. 20:37
8/14 anonim válasza:
gondolom a pali ezzel a dumával vett rá análra.
nem rossz amúgy,csak tényleg hihetően és meggyőzően kell tálalni.
elképzelem a szitut.
nyalja a feneked és mondja,hogy ezzel valami nem stimmel,ez szerintem végbél repedés.
ezt sajnos csak 1 módon lehet gyógyítani,ha kitágítom és megdugom.
9/14 anonim válasza:
Ha tovább akarod repeszteni, akkor igen.
10/14 anonim válasza:
8-as! A párommal 10 perce vonyítva röhögünk! Isten vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!