Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyektől kérdezném:, a párommal nagyon szeretjük a szexszuális játékokat most az öklözés a kedvencünk, szépen ki tudom tágitani párom, már az öklöm is befér neki, most ugyan ezt megakarjuk csinálni análisan is, hogy tudom jól ki tágitani a popsiát?
Figyelt kérdés
anál2016. okt. 29. 20:16
1/5 anonim válasza:
sztem te beteg vagy a tiédet tágithatná vki,két ököllel egyszerre.lődd fejbe magad.egy agybeteggel kevesebb lenne.
2/5 anonim válasza:
Első, dehogy, örülj, hogy talált hozzá partnert, és nem egészségeseknek akarja megtörni a lelkivilágát.
3/5 anonim válasza:
Látom megint megy az észosztás, azért szerintem sokak még itt sem merik felvállalni titkos vágyaikat , Ő legalább megteszi,megtette. Ha nekik ez jó miért ne csinálnák, nem kell mindenkit lebetegezni . Inkább az a beteg szerintem aki elnyomja magában a vágyait. Mindenki másképp szereti,és csinálja ,és a lényeg hogy mind a ketten élvezzék a többi nem számit,főleg az ki mit gondol a témával kapcsolatban.
4/5 anonim válasza:
sexshop:anál tágítók. a felfujhatókra szavazok mert abból elég 1.
amit a boltban nem kapsz az a türelem,és a nemmegy elfogadása.erre figyelj.
5/5 anonim válasza:
Ok, meg akarjátok próbálni hát próbáljátok.
Minek ide a kérdés, hogy beszólhassanak az arra hajlamosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!