Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?
Figyelt kérdés
Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)
1: soha nem próbálnám ki
2: nem tudom... egyszer lehet
3: kíváncsi vagyok rá
(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)
2016. nov. 23. 19:20
71/73 anonim válasza:
Ha van olyan lány, aki szeretné, akkor nekem is írhatna. Én még anyagilag is támogatnám.... 27/F
72/73 anonim válasza:
Mi szoktuk csinálni a párommal és nem szoktunk előtte beöntést végezni. Egyszerűen amikor érzem hogy nem kell mostanában kakilni és közvetlen előtte se kakiltam akkor nagyon minimálisan lesz koszos a másik fél , és nyilván gumit kell húzni a fertőzések elkerülése végett.
21 l
73/73 anonim válasza:
#72 nyilván ez a beöntés dologtól úgy fél mindeki mintha ördögtől való lenne. Igazából már annyi erre a célra kifejlesztett eszköz van piacon hogy hihetetlen. Így ráadásul nem kell hogy koszos legyen a másik. Nyilván ha nem ezen kell aggódni még könnyebben át tudja magát adni mindkét fél az élvezeteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!