Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk zavarna titeket, ha kiderülne hogy a barátnőtöknek valószínűleg átszakadt a szűzhártyája maszizás miatt?
Pont ugyanez volt a helyzet az első barátnőmmel. Mondta, hogy szűz, aztán jött a meglepi, de igazából nem zavart, legalább zökkenőmentesebben ment a másik testének felfedezése :D
És jól írod, ettől még szűz vagy.
Itt inkább annak a gyanúja zavarhat, hogy nem mondasz igazat.
Engem nem zavar, az sem zavarna, ha nem lennél szűz, az viszont igen, ha hazudnál erről.
Szerintem sem szokták a szűz lányok átszakítani maguknak.
Ha már nincs meg ki tudja mitől szakadt át.
Valószínűbb a 20/5-ös mint a hajkefe nyele.
Az ilyet már bottal sem piszkálnám, pfuujj. Szégyentelen.
7-es válaszolónak:
Te meg nem vagy férfi csak egy éretlen kisfiú és az is maradsz. Elhajt egy lányt csak mert lehet sporttól (vagy saját teste felfedezésétől) kiszakadt a szűzhártyája. Én meg hozzád nem érnék egy bottal sem, inkább hozzád vágnám. Még szerencse hogy az ilyen embereket jó messziről elkerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!