Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha a barátnőtöknek ilyen melle lenne? KÉP
A képen NEM én vagyok viszont az enyém is ilyen... Szerintetek nagyon csúnya?:/ Ha levennétek róla a melltartót mi lenne az első gondolatotok? Az enyém olyan mint ami az felső képen van.. De ami alatta az lenne a normális és énis olyat szeretnék. Tubuláris mellem van, anyutól örököltem:/ Az a baj szivacsos melltartóban sem úgy áll mint az alsó képen..
ha Te ugy érzed magad jol hogy átmütteted akkor tedd azt. Lebeszélni ugysem tudnánk róla ha már eldöntötted, de ezt neked kell érezned, hogy Te emberileg mennyire vagy értékes... Ha ugy érzed hogy ez az egyetlen amivel fel tudod kelteni egy pasi érdeklödését akkor nyirbáld meg... De ha vagy annyira talpraesett hogy a szeméyleddel is el tudod büvölni akkor meg felesleges szétkaszabolni azt amit a természet adott neked...
Én is szivesen lemütenék pár centit a farkamból de akkor meg azért sirnék hogy kevés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!