Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha a barátnőtöknek ilyen melle lenne? KÉP
A képen NEM én vagyok viszont az enyém is ilyen... Szerintetek nagyon csúnya?:/ Ha levennétek róla a melltartót mi lenne az első gondolatotok? Az enyém olyan mint ami az felső képen van.. De ami alatta az lenne a normális és énis olyat szeretnék. Tubuláris mellem van, anyutól örököltem:/ Az a baj szivacsos melltartóban sem úgy áll mint az alsó képen..
Szerintem inkább izgalmas, nekem tetszik :)
25F
Tényleg vállalhatók a melleid szerintem, nem vígasztalásképp mondom. Persze valakinek nem tetszene, de nem tudsz és ne is akarj az egész világnak megfelelni.
Linkelek egy oldalt, ahol minden mell mellé egy rövid történet is van írva, több oldalas galéria az átlagos mellekről. Érdemes átlapozgatni, hátha segít megbarátkoznod a melleiddel.
Hű úgy nézem itt lehet amorf melleket mutogatni :D Melltartó nélkül még arctalanul se vállalom be, de a lényeg (a kb 1,5 kosárméretnyi különbség) így is nagyon jól látszik. És bár most épp szingli vagyok, az eddigi pasiknak akikkel dolgom volt, semmi bajuk nem volt a melleimmel, szóval fel a fejjel ;)
19L
Igen, 65 kg vagyok, de hozzá 176 cm...
Kiváncsiság kedvéért, kérlek írd le a nemedet és a korodat kérlek.
Kicsit erős valakit így leszólni és undorítónak nevezni én így gondolom. Szerencse,hogy mindenkinek más ízlése van és különbözőek is vagyunk. Ettől fuggetlenul nem hiszem,hogy bárki is rászolgálna,hogy a testét és a mellét szapulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!