Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha a barátnőtöknek ilyen melle lenne? KÉP
Figyelt kérdés
A képen NEM én vagyok viszont az enyém is ilyen... Szerintetek nagyon csúnya?:/ Ha levennétek róla a melltartót mi lenne az első gondolatotok? Az enyém olyan mint ami az felső képen van.. De ami alatta az lenne a normális és énis olyat szeretnék. Tubuláris mellem van, anyutól örököltem:/ Az a baj szivacsos melltartóban sem úgy áll mint az alsó képen..
2016. máj. 30. 13:08
31/36 anonim válasza:
Véleményt kértek. Nő vagyok és huszonéves. A melltartón látom, hogy gagyi. A mell pedig ha leveszi akkor lóg benne. +45 felett, 3 gyerek után elfogadható, de sok nőnek akkor is teltebb és formásabb. Miért ne szapulhatnák? ha kirakja akkor vállalja is a véleményeket, nem?
32/36 anonim válasza:
Hasonló mellem van, mint a 10-es válaszolónak, csak kicsit kisebb, és nem ekkora a különbség a kettő között, de azért nagyon észrevehető, hogy az egyik nagyobb. A formája is pont ilyen. Én sem tudtam vele sokáig megbarátkozni, sokat gondolkodtam a műtéten. De ahogy egyre jobban elfogadom magam, úgy kezdem megszeretni a melleimet is. A férjem egyenesen imádja őket!
33/36 anonim válasza:
Úgy vagy jó ahogy vagy! Ne műttess magadon semmit!!!! Aki szeret,így fogad el! És nem gusztustalan!!!!
35/36 anonim válasza:
fiúként is megerősíthetem hogy nem ezen múlik. nézegettem itt a képeket és mind teljesen oké :) bár magam részéről nem örülök hogy "mutogatjátok" de ettől függetlenül azt mondhatom hogy mindenkinek szerencsés a barátja vagy a leendő barátja.f26 :)
36/36 anonim válasza:
Szerintem mindenképp menj bele kapcsolatokba így, élvezd kicsit ki a természetes melledet. És csak utána gondolkozz el bármin, ha van már tapasztalatod.
(a képeket berakó csajok előtt le a kalappal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!