Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?
Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)
1: soha nem próbálnám ki
2: nem tudom... egyszer lehet
3: kíváncsi vagyok rá
(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)
3.
Pont ilyen kèrdèseket kerestem itt, mert senkitôl nem mertem megkèrdezni. Köszi Kèrdezô!
Èn is szûz vagyok ès vonzz az an..., de annyira kínosnak èrzem, sose helyeztem fel semmit a vaginàmba, csak hàtulról ès èlvezem... Nem èrzem magam normàlisnak, hogy oda “kívànom”. Fèlek, hogy megundorodnana a jövôbeni pàrom tôlem, hogyha megtudnà mit is èlvezek. Nem tudom a normàlisabb fèrfiak mennyire tartjàk ezt elfogadhatónak.
21/l
51-es; én nekem bejönne a dolog.
F
56-os. Igaz, nem érted. Ez pont olyan, mint aki azt írja, hogy soha, fujjjjj, bla bla bla. Na mi meg azt nem értjük.
Na de kevés olyan dolog van, ami olyan intenzív orgazmust tud okozni, mint az anális sex. Amikor a csaj egész teste libabőrös, bimbokkal meg üveget lehet vágni és úgy folyik, hogy mind 2-en tocsogtok. Na ha ilyet egyszer átélsz, akkor majd másképpen fogsz vélekedni. Illetve azok a csajok, akik ezt űzik, azok sokkal nyitottabbak is szexuálisan. Ergo izgalmasabb és változatosabb velük a sex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!