Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány + análszex? Szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?

Figyelt kérdés

Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)

1: soha nem próbálnám ki

2: nem tudom... egyszer lehet

3: kíváncsi vagyok rá

(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)

2016. nov. 23. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%

3.

Pont ilyen kèrdèseket kerestem itt, mert senkitôl nem mertem megkèrdezni. Köszi Kèrdezô!

Èn is szûz vagyok ès vonzz az an..., de annyira kínosnak èrzem, sose helyeztem fel semmit a vaginàmba, csak hàtulról ès èlvezem... Nem èrzem magam normàlisnak, hogy oda “kívànom”. Fèlek, hogy megundorodnana a jövôbeni pàrom tôlem, hogyha megtudnà mit is èlvezek. Nem tudom a normàlisabb fèrfiak mennyire tartjàk ezt elfogadhatónak.

21/l

2020. okt. 12. 03:16
 52/73 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen az. Volt csaj ismerősöm, aki mindig azt vallotta, hogy neki fenékben a legjobb....❤️
2020. okt. 12. 06:12
 53/73 anonim ***** válasza:
87%
Tudom, hogy létező. A melegek úgy rakják meg a párjukat.
2020. dec. 31. 23:25
 54/73 anonim ***** válasza:
26%

51-es; én nekem bejönne a dolog.

F

2021. jan. 1. 13:49
 55/73 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen csaj bejönne nekem sokkal izgatóbb!
2021. jan. 1. 15:21
 56/73 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értettem soha, hogy a férfiaknak miért annyira vonzó ez. Mármint ha egy lánnyal csak análisan lehet csinálni. Akár azért, mert még szűz, és nem akarja elveszíteni, akár valami egészen más ok miatt. Lásd kapásból az utolsó két válaszolót, akik mind ezt írták.
2021. jan. 1. 18:44
 57/73 anonim ***** válasza:
25%
Mert a popsi általában olyan, mint a tiltott gyümölcs!
2021. jan. 1. 20:25
 58/73 anonim ***** válasza:
66%
Elöbb probáltam fenekembe mint punciba magamnak! szűz vagyok, puncimba nem mertem eleinte de érdekes volt a gondolat milyen lehet bennem valami!
2021. jan. 2. 05:59
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

56-os. Igaz, nem érted. Ez pont olyan, mint aki azt írja, hogy soha, fujjjjj, bla bla bla. Na mi meg azt nem értjük.

Na de kevés olyan dolog van, ami olyan intenzív orgazmust tud okozni, mint az anális sex. Amikor a csaj egész teste libabőrös, bimbokkal meg üveget lehet vágni és úgy folyik, hogy mind 2-en tocsogtok. Na ha ilyet egyszer átélsz, akkor majd másképpen fogsz vélekedni. Illetve azok a csajok, akik ezt űzik, azok sokkal nyitottabbak is szexuálisan. Ergo izgalmasabb és változatosabb velük a sex.

2021. jan. 3. 08:17
 60/73 anonim ***** válasza:
100%
jó szűz szűk popsi megkefélik
2021. márc. 17. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!