Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?
Figyelt kérdés
Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)
1: soha nem próbálnám ki
2: nem tudom... egyszer lehet
3: kíváncsi vagyok rá
(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)
2016. nov. 23. 19:20
2/73 anonim válasza:
"Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)"
Na nem mondod?!
Válasz: 2
(Szűz lány)
3/73 anonim válasza:
Már akkor is taszított a gondolat...
4/73 anonim válasza:
bár emlékeznék azokra az időkre, amikor még szűz voltam... viccet félretéve, akkor azt mondtam volna, hogy 1-soha.
5/73 anonim válasza:
Istenem, jó sok itt a szűz lány :D
7/73 A kérdező kommentje:
4-es, és most mit mondasz?
2016. nov. 24. 00:14
8/73 anonim válasza:
én a 4verziót váasztom.
azaz előbb volt popsiba mint punciba.
és mindig is izgatott.tehát 3.
10/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és őszinte válaszokat!
2016. nov. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!