Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány + análszex? Szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?

Figyelt kérdés

Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)

1: soha nem próbálnám ki

2: nem tudom... egyszer lehet

3: kíváncsi vagyok rá

(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)

2016. nov. 23. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is ismertem ilyen lányt, szűz akart maradni.. szerintem ez picit álszent dolog:)
2017. ápr. 15. 16:18
 22/73 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező: Egy kicsit talán valóban az, de ha neki így jó, meg őt megnyugtatja, akkor én nem szólok bele. Egyébként van olyan is, ahol a lány kimondottan azért csinálja csak így, hogy a szűzhártyája megmaradjon, és mások, például a szülei ne sejthessék, hogy már volt fiúval.
2017. ápr. 15. 16:31
 23/73 anonim ***** válasza:
94%
A szülei nem nézegetik a szűzhártyáját
2017. ápr. 15. 16:38
 24/73 anonim ***** válasza:
69%
Már nem vagyok szűz,de akkor a 3as pontot gondoltam. De nem szerettem volna rögtön a közepébe vágni kb nulla tapasztalattal 😁
2017. ápr. 15. 17:04
 25/73 anonim ***** válasza:
69%

Semmi esély rá, hogy kipróbáljam. Maga a gondolattól irtózom, hogy oda akárki akármit is bedugjon.

20/N (szűz)

2017. ápr. 23. 14:03
 26/73 anonim ***** válasza:
7%

nosa moderniczáció és agymosás, meg a gyógyszeripar létrehozta azt a nemzedéket, ami szerint a punciszex a 'normális' apopsi meg a 'nem normális'

A fogamzásgátló kemikáliák zabálása, a műanyag köpeny és társai ugye normálisak. Gratulálok homo szapiens, nézz körüla bolygódon, tapsold meg meg aztán ébredj fel ;)

2017. ápr. 23. 14:21
 27/73 anonim ***** válasza:
65%

3

17/L

2017. ápr. 23. 19:57
 28/73 anonim ***** válasza:
43%
Én előbb csináltam magamnak popsiba, mint punciba. Szóval még szűz koromban sexeltwm magammal popsiba. És imádtam. Azóta is. Gyakrabban sexelek popsiba mint simán.
2017. ápr. 23. 21:12
 29/73 anonim ***** válasza:
5%
Akinek van kedve megfelelő mérettel kipróbálni az dobhat egy üzenetet...
2017. jún. 8. 10:10
 30/73 anonim ***** válasza:
76%

A 2. válaszlehetőséget mondanám, biztos, hogy nem ezzel fogom kezdeni a nemi életemet, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy sosem fogom megkívánni a dolgot.

(Ha már szóba került, elég nevetségesnek tartom azokat, akik direkt a szüzességük megőrzése miatt kérik seggbe, egyértelműen nem értik, miért szokás várni "az igazira".)

2017. jún. 8. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!