Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány + análszex? Szűz lányok, mi a véleményetek a popsiszexről?
Gondolom tudjátok, hogy ez bizony létező dolog:)
1: soha nem próbálnám ki
2: nem tudom... egyszer lehet
3: kíváncsi vagyok rá
(légyszi csak olyan lányok válaszoljanak, akik még szűzek illetve olyanok, akik emlékeznek arra, hogy anno, mikor még azok voltak, mit gondoltak az análszex-témáról)
Szerencsére a lányok nem az alapján választanak (első, pláne anális szexre) partnert, hogy egy vadidegen 22 éves fiú rájuk ír. Mitől is lennél különb a többi potyaszexre lesőnél?
Nekem is volt kapcsolatom innen. Barátság is. De sosem úgy indítottam, hogy kéretlen üzenetekkel bombáztam csomó lányt..
Kérdező jól mondod 😂
42 fura vagy ,próbálkozz élőben
Amúgy 3
Istenem.. attól még hogy szűz vagyok, tudom hogy van anális szex😑
Amúgy 3.
A kérdés ellenére viszonylag értelmesnek tűnsz, így megpróbálok normálist választ írni (anális kérdésekre nem szokott összejönni) :
Már nem vagyok szűz jó ideje, de mindenhez úgy álltam hozzá a jó ízlés határain belül, hogy kipróbálom, mielőtt véleményt alkotok.
Természetesen normál szex előbb volt, de később kipróbáltuk az anált (többször, úgy kb 4-5x a 10 éves kapcsolatomban. Elsőre 16 évesen.)
Engem nem győzött meg, nem jött be, így azóta nem erőltettem senkivel, nem is fogom.
Szerencsére a jelenlegi kapcsolatomban a másik félnek sincs rá igénye, így ebből nem volt vita.
Nos...
20éves lány vagyok, ha rágondolok nagyon izgat az anál viszont..
A párom még nem csinált olyat ezért nem tapasztalt/nem tudja hogy kell..
Már próbáltuk többször is de sosem "sikerült" mert nekem fájt mikor behatolt..(szerintem túl száraz volt)
Illetve ha rágondolok hogy ha sikerülne is és aztán kihúzva "csokis" lenne a farka szerintem elájulnék szégyenemben..
Ez a csokis dolog szűzen is elrettentett meg most is
De azért ha tudnám hogy ilyen nem eshet meg illetve fájdalom mentes lenne akkor minden napos lenne a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!