Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyámnak hogy lefeküdtem egy lánnyal?
Lehet gáz hogy ezt egy fiú teszi fel, de előbb olvasd végig:
Anyámat mindíg olyan kényesen érintette a téma. Van egy bátyám és egy nővérem. Nekik is, mikor elmesélték anyámnak az első alkalmukat (de volt h nem csak az 1.nél ) emlékszem, annyira gúnyosan és prűden viselkedett. Másnap pl "BASZTATOK? BASZTATOK! MI? " Nem értem egyszerűen.
Lehet ez tartott vissza eddig. De szerdán tuti hogy találkozok egy lánnyal. Ha elmondom anyámnak utána akkor biztos vagyok benne hogy valami olyasmi lesz hogy " milyen gusztustalan vagy" . Vagy pl. " BASZNI TUDSZ? RENDET RAKNI MEG NEM?" persze az utóbbit ordítva. Ha nem mondom meg neki, akkor meg az lesz, amit már kaptam meg hogy" nem is vagy igazi férfi" . Nem mondja ki ,de a szexre gondol.
Azt sem szereti ha a nővérem vagy én elmegyünk itthonról, de ez más történet és kategória.
Mi a véleményetek?
18/F
Huh.. tényleg nagyon igazatok van. Rengetegszer hallom ezeket amiket írtatok nővéremtöl meg bátyámtól. Ők is itt laknak ......még.
A később azért nem jó elmondani, mert nővéremnél pl az volt hogy. Nem ültek le így hanem , ahogy írtad kiforogta a szó. Hát nem állt meg a lábán utána hogy "te kis ku..a így titkolózol anyád előtt?" Persze utána még anyám sírt hogy semmit nem mond el neki nővérem. Egész nap baszogatta(nővéremet) utána. Napokig nem is szolt hozzá.
Az egészben az a legfurcsább hogy vannak napok mikor teljesen vidám és normális anyám. Ilyenkor mindenkivel nevet. Persze senki nem tud rá úgy nézni....
Ilyen periódusos a viselkedése :S
Szerintem is. De tuti valami pszichiátriai betegség.
Jó példa arra, higy milyen tetű, szemétláda, nárcisztikus mocsok sok szülő. Azaz egyetlen örömük, hogy a kölykeik életét tönkreteszik, mivel semmi sikerük nincs az életben csak így tudják kiélni a beteges irányítás mániájukat.
Képesek a gyerekeikből lelkibeteg, életképtelen felnőttet csinálni, hogy nekik jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!