Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt szombat éjjel lefeküdtem a nevelőapámmal. Ittasan történt, egy buliból jöttem haza, nem is mindenre emlékszem csak hogy én másztam rá. Elmondjam anyámnak? Van két közös gyerekük, a féltestvéreim. Én 18/l Ő 38/f
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 23:33
1/21 anonim válasza:
Ezt neki kéne elmondania.
De jobb az őszinteség, igen.
3/21 anonim válasza:
Egyikőtöktől sem volt szép,de a nevelőapádtól depláne... És még józan is volt. Hát ez undorító! Édesanyád megérdemli,hogy tudja milyen ember mellett él! Te sem vagy semmi,kezdjük ott hogy az ittasság nem kifogás,de a nevelőapádnak kellett volna okosabbnak lenni. Mindenképp mondd el!
4/21 anonim válasza:
Laza, 20 év korkülönbséggel.
Téged valami mintagyereknek kéne berakni egy kirakatba.
5/21 anonim válasza:
szerintem soha senkinek se mondd ezt el ^^
6/21 A kérdező kommentje:
Nevelőapu nem tehet róla, nekem még nem mondtak nemet soha. Ez3rt is van lelkifurim.
2015. dec. 30. 23:46
7/21 anonim válasza:
Szerintem senkinek se ! Ez a te titkod , es részeg voltál , mondd azt , hogy nem emlékszel .
8/21 anonim válasza:
Ez de hülye... Azt mondja nem hibás a nevelő apja. Egyre kamu gyanúsabb. vagy az év hülyéje címre pályázol?
Felnőtt, józan ítélőképességű ember, ahogy te is az voltál épp. A részegség nem változtat meg,csak felszínre hoz dolgokat. Csak szegény anyádat sajnálom(már ha igaz a történet) hogy ilyen ri bancot nevelt a lányából és egy ilyen fa szkalap a férje.
9/21 anonim válasza:
Ez egy hatalmas kamu, vagy csak álmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!