Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt szombat éjjel lefeküdtem a nevelőapámmal. Ittasan történt, egy buliból jöttem haza, nem is mindenre emlékszem csak hogy én másztam rá. Elmondjam anyámnak? Van két közös gyerekük, a féltestvéreim. Én 18/l Ő 38/f
Kitalálom:
38 éves vagy van egy dögös tizenéves nevelt lányod, akit nagyon megdugnád, de soha nem fog összejönni és most nem tudsz gépelni, mert foglalt a kezed.
12. Az is lehet... vagy csak túl sok hentait nézett.. :D
Véletlenül nem volt ott egy űrpolip is farok alakú csápokkal? :D
"Én még olyan férfival nem találkoztam, aki egy igényes fiatal lánynak ellenáll."
Ez jó szöveg, csak te nem vagy igényes fiatal lány, és szerintem férfi sem.
"Jól voltam felöltözve, hisz buliból jöttem haza. Én még olyan férfival nem találkoztam, aki egy igényes fiatal lánynak ellenáll. De a barátnőim sem."
Nem találkoztál még igazán szerelmes férfival. Mondd el, joga van tudni, kivel él együtt.
hallgass. ha mar megtettetek akkor ne tegyetek tonkre az anyadat meg a csaladot.
szep alakok vagytok mind a ketten. fogjatok be a szatokat es furdaljon a lelkiismeret csendben szo nelkul. az oszinteseg itt csak arra lenne jo hogy magatokrol tovabb toljatok a buntudatot de nem valtoztatna semmin ugyhogy mindenki erdekeben szepen pofa alapallas es a jovoben keruljetek egymast sex szempontjabol.egyebkent ronda egy cafat vagy a neveloapad meg jellemtelen troger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!