Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat éjjel voltam együtt a barátnőmmel és elszakadt a gumi! De rá 10 órára már bevette a 72órás tablettát! Mikor derül ki hogy sikerült, vagyis hogy nem lesz semmi baj? és hogyan derül ki? de amúgy biztos a tabletta ugye?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 13:29
1/5 anonim válasza:
Hát hamar vette is be meg nagy adag hormon van benne ,ugyhogy nem valoszínü hogy baj lenne.akkor fog kiderülni,ha a barátnödnek megjön a következö menstruációja de a gyogyszer tolhatja a menstruációt elöre és hátra is.
2/5 anonim válasza:
ha bevette a gyógyszert akkor rá két három napra meg kell hogy jöjjön neki. ha a negyedik napra sem jön meg akkor irány az orvos, mivel ez egy hormonbomba ami a petesejt beágyazódását akadályozza meg és igen elég erős szer tehát szerintem nem lesz terhes. de kiváncsi vagyok hogy mi lesz és remélem vissza irsz nekem! kössszi és remélem megnyugtattalak.
3/5 anonim válasza:
Hát én 2szer vettem be ilyen gyogyszer tés egyszer sem jött meg 2-3 napon belül mégsem lettem terhes nem muszály megjönnie mert ez a beágyazodást akadályozza meg.
4/5 anonim válasza:
Ha a gyógyszer bevétele után 3-4 órára hányingere van a barátnődnek és ki is jön belőle a cucc, akkor kell iratni egy másik tabit. De ha nem volt semmilyen mellékhatása, akkor nyugi, nincs semmi baj. És igen, a tabletta biztos, hogy véd.
5/5 anonim válasza:
az a 2-3 napra utána megjön az hülyeség! van akinek előrehozza van akinek eltolja vagy akinek rendesen jön meg! ez egyén függö! hát ha mostanában várható a mezeszed akkor onnan majd megtudod de egy terhességi teszt 9-10. nap körül kimutatja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!