Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyámnak hogy lefeküdtem egy lánnyal?
Lehet gáz hogy ezt egy fiú teszi fel, de előbb olvasd végig:
Anyámat mindíg olyan kényesen érintette a téma. Van egy bátyám és egy nővérem. Nekik is, mikor elmesélték anyámnak az első alkalmukat (de volt h nem csak az 1.nél ) emlékszem, annyira gúnyosan és prűden viselkedett. Másnap pl "BASZTATOK? BASZTATOK! MI? " Nem értem egyszerűen.
Lehet ez tartott vissza eddig. De szerdán tuti hogy találkozok egy lánnyal. Ha elmondom anyámnak utána akkor biztos vagyok benne hogy valami olyasmi lesz hogy " milyen gusztustalan vagy" . Vagy pl. " BASZNI TUDSZ? RENDET RAKNI MEG NEM?" persze az utóbbit ordítva. Ha nem mondom meg neki, akkor meg az lesz, amit már kaptam meg hogy" nem is vagy igazi férfi" . Nem mondja ki ,de a szexre gondol.
Azt sem szereti ha a nővérem vagy én elmegyünk itthonról, de ez más történet és kategória.
Mi a véleményetek?
18/F
"akkor meg melegnek fog tartani vagy impotensnek"
És?
Amúgy anyád kicsit túl sokat foglalkozik a gyerekei szexuális életével, nem gondolod?
Nem kell sürgősen informálni mindenről.
Ha később felmerül a téma, akkor már nyugodtan adható ráutaló őszinte válasz, hiszen a távoli múltról lesz csak szó.
"Mond neki fél vállról, hogy Dugni.. Ebből le fogja vágni hogy nem vagy szűz meg meleg se... "
Ettől még lehet férfihoz is. 😃
Nem pszichológus kell neki, hanem, hogy a fater ellássa a baját. De gondolom nem véletlenül sza*ik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!