Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm szexbarátjával. Nagyon kiakadt rá, fel is pofozott. Szerintetek jogosan?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért, hiszen nem járnak együtt, csak szex és más semmi kapcsolatban vannak. Akkor miért baj, hogy én is kipróbáltam?2016. okt. 22. 14:48
3/13 anonim válasza:
Szerintem ha csak szexbarát,akkor nem gáz.Max akkor,ha szerelmes belé és te erről tudtál...
4/13 anonim válasza:
Mi az h "csak szex" ?
A szexnél intimebb kapcsolat nem létezik ember es ember kozott
5/13 anonim válasza:
Jogosan.. Mivel én se osztoztam egy szexpartneremen egyik barátnőmmel se!
6/13 anonim válasza:
Kipróbálni kocsit szoktunk vagy új ételt étteremben meg a konyhában....nem farkakat.
7/13 anonim válasza:
Egyik r.ibanc felpofozta a másik r.ibancot, ennyi történt.
8/13 anonim válasza:
Miert lenne ribi, akinek szexbaratja van..? Korlátolt vagy. -.-
9/13 anonim válasza:
Igen, jogosan. Nekem is volt szexkapcsolatom, mint ahogyan a barátnőmnek is, viszont ezek tabuk voltak egymás számára. Hiába, csak a szexről szól, az érzelmekről nem, attól még tartsuk már tiszteletben a "másét", ha a barátnőnkről van szó. Szerintem.
10/13 anonim válasza:
Én srác vagyok, de alapvető hogy nem dugom meg a legjobb barátom (csaját) szexpartnerét még akkor sem ha tényleg csak szex van köztuk. Szerintem ijent csak a csajok csinálnak vagy a gerinctelen barátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!