Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy sráccal tegnap, de miközben ujjazott, meg mikor bennem volt olyan érdésem volt, mintha pisilnem kéne, ezért nem tudtam elmenni. Miért volt ez?
Figyelt kérdés
Nem kellett pisilnem, előtte direkt elmentem.2016. júl. 17. 21:51
1/6 anonim válasza:
engem nem zavart volna ha bepisilsz
különben meg orgazmus előtt álltál lehet spriccelős orgazmusod lett bolna te meg félbe szakitottad
én élveztem volna ha rám élvezel
velem volt hogy 69 be egymás szájába élveztünk csodálatos volt
2/6 icu75 válasza:
G-pont ingerlésekor van ilyen érzés,ne ijedj meg és ne húzd össze a hüvelyizmaid. Csak hagyd hogy erősödjön tovább az érzés, lehet spriccelni is fogsz a végén,de az sem baj.
3/6 anonim válasza:
Mind a kettőnek igaza van ne aggódj jó lesz nagyon :)
4/6 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy ne tartsd vissza. Nem pisilni fogsz, hanem egy sokkal jobb dolog fog történni, ami a pasidnak 1000% hogy tetszeni fog. Max annyit tehettek, hogy egy törölközőt 3-ba tűrve magad alá teszel, és már jöhet is az élvezet.
5/6 anonim válasza:
csináld nyugodtan, ne érdekeljen csak az érzés
(azért ha érzed előtte, hogy olyan lesz, akk inkább rakj le néhány zsepit :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!