Hogyan mondjam el az anyámnak hogy lefeküdtem az egyik haverommal?
Figyelt kérdés
Már egy éve kb hogy kavarunk a sráccal.. de nem járunk meg semmi. Kb fél éve kezdtünk belemerülni a dolgokba, elsőnek csak filmezni jártunk össze majd szex lett belőle. Ő vette el a szüzességem, ezért sem tudom hogy hogyan mondjam el. Értelmes válaszokat kérek! köszi2014. aug. 4. 19:03
1/7 anonim válasza:
Miért szeretnéd elmondani? Ez a te dolgod! Te életed!
2/7 anonim válasza:
Minek elmondani...? Hacsak nem vagy 14 éves.
4/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok.. szóval ne mondjam el az anyámnak ?
2014. aug. 4. 19:29
5/7 anonim válasza:
szerintem fölösleges elmondani, ha csak nem olyan szoros a kapcsolatotok, hogy mindent megbeszéltek. ha nem akarod vagy nincs kedved, ne mondd el... a te életed.
6/7 anonim válasza:
Nem kell konkrétan elmondani, közölni vele, mivel egyre nagyobb leszel és eljön majd az az idő, amikor magától tudni fogja, hogy nem vagy szűz anélkül, hogy tudná hány évesen vesztetted el.
Gondolok arra, hogy lesz vagy van barátod, együtt alszotok, már "nagylány" vagy...
Ezekből következtethet arra, hogy már van szexuális életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!