Lefeküdtem egy fiú haverommal, hogyan beszéljek vele a témáról?!?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja ismerjük egymást ezzel a fiúval,de egy a társaságunk, kb. minden nap együtt vagyunk, már korábban kavartunk is,de akkor nem hagytam többet,aztán a multkori bulin kicsit berugtunk és lefeküdtünk.Nekem ez volt az első,és szeretnék vele erről személyesen is beszélni ,mert kicsit feszélyezve érzem magam a társaságában,de nem tudom ,hogy mit és hogyan kérdezzek,vagy mondjak neki ..Kérem mindenki tanácsát, segítségét !!2013. júl. 23. 00:11
1/24 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit összekeverted a sorrendet.
2/24 A kérdező kommentje:
??
2013. júl. 23. 00:13
3/24 anonim válasza:
Nem előbb kellene beszélni és csak utána kefélni?
5/24 anonim válasza:
jó esetben ő is tudja, hogy lefeküdtetek....
egyébként mit akarnál neki mondani?
6/24 anonim válasza:
Hát ha így vesztetted el a szüzességed akkor azt hiszem megvan rád a jó szó!
7/24 anonim válasza:
Ne ribizzé má, idióta!!!! Belelátsz ennek a lánynak a lelkivilágába? Nem? Akkor meg?
8/24 anonim válasza:
Bele lehet látni: Bebaszunk, kefélünk. Szép kis lelkivilág :D
9/24 anonim válasza:
...ja és beszélünk :) de csak szigorúan utána :D
10/24 anonim válasza:
#8,9
Isten áldja az ilyen lányokat! Mi lenne velem a "száraz időszakban", ha nem lennének? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!