Lefeküdtem a haverommal, . Mi lehet az oka? lent a többi infó, olvassátok el!
Figyelt kérdés
Tegnap előtt, volt az első lefekvésünk, az első menetet 15 másodpercig birta, mi után elment még ugyan jó volt neki, és folytattuk semmilyen pihenő nélkül, a második menetet is 15 másodpercig birta, utánna megint jó volt, és még most se pihent, ugyan úgy kemény volt neki, és a harmadik menetet fél percig birta, tegnap szintén ugyanigy volt!, miért van ez?, am nem vagyunk egymásba szerelmesek, csak tetszünk egymásnak!2009. okt. 25. 06:15
3/21 A kérdező kommentje:
esküszöm hogy nem kamu kérdés, én is meg vagyok a srácon döbbenve, nekem azt mondta, hogy még ilyen vele sose volt, azt is mondta, hogy lehet hogy azért van mert szük vagyok, vagy azért mert túl jó a nunim,
2009. okt. 25. 08:00
4/21 A kérdező kommentje:
légyszike, aggyatok már valami tippet, hogy most ez miért lehet vele, mert kiváncsi vagyok,
2009. okt. 25. 08:01
5/21 anonim válasza:
15 másodperc hogy lehet jo????tényleg kamunak tünik a kérdés!
6/21 A kérdező kommentje:
nem nekem volt jó, hanem neki, és észre vettem rajta, ha egy kicsit élvezkődök, már azt hallom tőlle hogy : oh elmegyek, és már ki is vette belőlem, én meg csak nézek jó nagyot, bár az igazat meg vallva, tetszik nekem nagyon hogy ilyen gyors :D
2009. okt. 25. 08:03
8/21 anonim válasza:
Adjatok és nem aggyatok. :P
A tippem, hogy olvass helyesírási szabályzatot. ^^
Egyébként meg van ilyen.
9/21 anonim válasza:
de legalább a 3 aktus között megmosta a micsodáját?
Szerintem te se akarsz terhes lenni!
10/21 anonim válasza:
"hogy lehet hogy azért van mert szük vagyok, vagy azért mert túl jó a nunim,"
szánalmas, lúzer kifogás. még ilyet, hogy nem jó a nunid! ez hülye... arról van szó kedvesem, hogy a srác egy korán élvezős kis p.cs, de ezt persze a világért se vallaná be. könnyebb rád kenni az egészet. keress más szexpartnert, az javaslom, ha jó szexet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!