Lefeküdtem a haverommal, . Mi lehet az oka? lent a többi infó, olvassátok el!
Figyelt kérdés
Tegnap előtt, volt az első lefekvésünk, az első menetet 15 másodpercig birta, mi után elment még ugyan jó volt neki, és folytattuk semmilyen pihenő nélkül, a második menetet is 15 másodpercig birta, utánna megint jó volt, és még most se pihent, ugyan úgy kemény volt neki, és a harmadik menetet fél percig birta, tegnap szintén ugyanigy volt!, miért van ez?, am nem vagyunk egymásba szerelmesek, csak tetszünk egymásnak!2009. okt. 25. 06:15
11/21 anonim válasza:
Nem azt irta,hogy nem jo hanem,hogy tul jo kedves utolso valaszolo:)
12/21 A kérdező kommentje:
értem, akkor túl gyorsan lő a pasi, :D
jól van, azt hiszem meg kaptam a válaszokat, köszönöm szépen
2009. okt. 25. 19:52
14/21 anonim válasza:
A kérdés nem biztos hogy kamu, de lehet a srácnak vannak furcsa elképzelései arról hogy mit is jelent elélvezni. Hát ez számomra is fura:D Nekem a legrövidebb 10 perc volt:D és arra is azt mondta a srác hogy sajnálja hogy gyorsan elment. Ennek ellenére nagyon jó volt az a 10 perc, nade 15 másodperc :D ez rekord.
15/21 anonim válasza:
Ilyen van. És a következő kérdés az, hogy NEKED jó volt e így?Hosszútávon ez semmiképp sem kifizetődő. Mellesleg tényleg jobb lenne ha más után néznél, amugy meg ha túl lehet fiatal, (15-17) akkor lehetnek ilyen problémái.
16/21 anonim válasza:
Ezt a szövegetXD "Túl jó a nunid..." Ezt azok szokták mondani akik leplezni akarják hogy nem túl fényesek az ágyban,esetleg nem értek meg egy szeretkezésre...
17/21 anonim válasza:
tizenéves érintetlen lotyó vagy.....
18/21 A kérdező kommentje:
nana, álljon már meg a menet, azért nem kell ennyire elvinni magadat, hogy lotyó vagyok, azért válogasd meg a szavaidat, amugy meg ilyenkor a moderátorok hol vannak?, ha unatkozol akkor foglald el magadat, ne cigánykodj!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 27. 02:53
19/21 anonim válasza:
A srácnak korai, nagyon nagyon!!! korai magömlése van. Jobban kellene figyelnie rád, mert 15 mp alatt egy nő nem igazán tud elélvezni. Azért egymás után háromszor elélvezni nem kis dolog egy pasitól. Hiába csak haveri szex érd el nála, hogy neked is jó legyen.
20/21 A kérdező kommentje:
tegnap megint le feküdtem vele, 2 szer elment gyorsan, szokás szerint, de a 3-dik menetet már jobban birta 20 pecig kb :D
2009. okt. 28. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!