Lehet, hogy terhes vagyok,3 napja lefeküdtem egy fiúval, ha most veszek terhességi tesztet, az ki fogja mutatni a terhességet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mikor kéne megjönnie, eddig sosem néztem a dátumokat, mert szűz voltam még és felesleges volt, de szerintem kb 2 hét múlva, tehát nagyon nem most.2011. nov. 4. 11:58
1/8 anonim válasza:
Amennyire én tudom az aktus után 2 héttel ér valamit is legkorábban a terhességi teszt. 21/F
2/8 A kérdező kommentje:
hát az király, akkor addig izgulhatok... köszi.
2011. nov. 4. 12:19
3/8 anonim válasza:
ja, csak 2 hét múlva érdemes.
de nem kéne izgulnod ha előbb megtanulnál védekezni
4/8 anonim válasza:
Még nem,általában 2hét után mutatják ki.olyan is van,ami csak a menstruáció elmaradása után.mindegyik termék dobozára rá van írva.
5/8 anonim válasza:
húzattál volna gumit a pasid botjára akkor nem kellene izgulnod... -.-
6/8 anonim válasza:
Még terhes sem lehetsz, mivel a terhesség a beágyazódással kezdődik, ami az aktus utáni 6. nap környékén kezdődik. A teszt pedig csak beágyazódás után, aktus után kb.két héttel mutat eredményt.
Amúgy nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ha két hét múlva esedékes a vérzésed, akkor bizony sikerült kb. pontosan peteéréskor kiviteleznetek az akciót. Remélem legalább nem benned élvezett el, mert akkor aztán igen csak nagy esély van a terhességre.
Ha eléd is élvezett, mindenképpen menj el orvoshoz és kérjél esemény utáni tablettát (az EllaOne-t 5 napig lehet használni).
7/8 napietus válasza:
akkor ezt sikerült pont peteéréskor. most jutott eszedbe aggódni? rögtön kellett volna, akkor vehetnél be 72 órásat. így imádkozz. 2 hét múlva mutat biztosat a teszt.
8/8 A kérdező kommentje:
nem élvezett el egyáltalán, ez a mázlim, bár tudom, hogy előváladék is van, úgyhogy még esélyes sajnos...
2011. nov. 4. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!