Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy fiú haverommal,...

Lefeküdtem egy fiú haverommal, hogyan beszéljek vele a témáról?!?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja ismerjük egymást ezzel a fiúval,de egy a társaságunk, kb. minden nap együtt vagyunk, már korábban kavartunk is,de akkor nem hagytam többet,aztán a multkori bulin kicsit berugtunk és lefeküdtünk.Nekem ez volt az első,és szeretnék vele erről személyesen is beszélni ,mert kicsit feszélyezve érzem magam a társaságában,de nem tudom ,hogy mit és hogyan kérdezzek,vagy mondjak neki ..Kérem mindenki tanácsát, segítségét !!

2013. júl. 23. 00:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Vajon mihez akarna kezdeni. Hüppögve megkéri a kezét, hogy legyen a felesége :D

Ha jól néz ki legfeljebb megdugja még egyszer... ha kevésbé akkor majd csak a következő buli alkalmával (legyen elég alkohol). A csaj egy dugásra jó volt, de ha a srác nem hülye, akkor semmi többre.

2013. júl. 23. 10:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha jó a csaj én azért egy barátság extrákkal, barátság nélkül kapcsolatot megpróbálnék összehozni.
2013. júl. 23. 13:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Legyél olyan,mint egy pasi és ne beszélj róla.Felejtsd el,gondolj vissza rá,mint egy szép emlékre,de ne fűzz a dologhoz érzelmeket.És ettől még nem vagy r*banc.Érdekes ez a kettős mérce,ha a csaj élvezi a könnyelmű,alkalmi szexet,akkor ő egy r*banc,viszont ha a pasi teszi ugyanezt az teljesen hétköznapi,megszokott.
2013. júl. 23. 16:10
 24/24 anonim válasza:
Hívd félre, látszódjon az arcodon hogy komolyan akarsz beszélni, ne nevetgélj közben, hogy érezze:ez most komoly. Mondj valami ilyesmit: emlékszel még arra ami a bulin történt...? - és utána kérdezd meg tőle azt amit szeretnél. Sok sikert!
2015. máj. 9. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!