Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a haverommal ha vergődik azért mert lefeküdtem párszor az ex csajával?
Egyértelműen lejáratod saját magadat, nem hiszem, hogy mások segítségére szorulnál ezügyben. Ne foglalkozz a "haveroddal", aki egyébként egyáltalán nem a haverod, ha ilyen dologra voltál képes vele szemben. 3 napja szakítottak? Az igen, az már valami...
Elkezdhetném magyarázni, hogy valószínűleg neked se esne jól, ha mondjuk szakítanál egy lánnyal, próbálnád feldolgozni a hiányát, majd kiderülne, hogy a haverod dugja őt... De sajnos úgysem értenéd meg, a kérdésed alapján is borzasztó primitív vagy, IQ nulla, EQ nulla...
meséld el az egész storyt az apádnak - édesanyádnak...
biztos megoldják a problémád.
én és a lány 16, a srác 17
És nem igaz amit a második ír, mert mivel szakítottak, semmi köze hozzá! Ez nem olyan mintha elszedtem volna tőle a csajt vagy ilyesmi! Amíg együtt voltak, nem történt semmi a csajjal csak dumáltunk néha!
Haver csaja/excsaja tabu. Ezt még az ovisok is tudják.
27L
De mondom, hogy már szakítottak >.<
Amúgy meg nem ez volt a kérdés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!