Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a haverommal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a haverommal ha vergődik azért mert lefeküdtem párszor az ex csajával?

Figyelt kérdés
Már 3 napja szakítottak, amikor először lefeküdtünk, szóval semmi köze hozzá! És tegnap kiderült, és ma suliban egész nap végig picsogott nekem! Ami alapból nem érdekel de mások előtt is lejárat! Hogyan állítsam le? Az észérvek nem nagyon hatnak, megverni meg (még) nem akarom.
2014. ápr. 9. 17:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hany évesek vagytok?
2014. ápr. 9. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelműen lejáratod saját magadat, nem hiszem, hogy mások segítségére szorulnál ezügyben. Ne foglalkozz a "haveroddal", aki egyébként egyáltalán nem a haverod, ha ilyen dologra voltál képes vele szemben. 3 napja szakítottak? Az igen, az már valami...

Elkezdhetném magyarázni, hogy valószínűleg neked se esne jól, ha mondjuk szakítanál egy lánnyal, próbálnád feldolgozni a hiányát, majd kiderülne, hogy a haverod dugja őt... De sajnos úgysem értenéd meg, a kérdésed alapján is borzasztó primitív vagy, IQ nulla, EQ nulla...

2014. ápr. 9. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

meséld el az egész storyt az apádnak - édesanyádnak...

biztos megoldják a problémád.

2014. ápr. 9. 17:47
 4/14 A kérdező kommentje:

én és a lány 16, a srác 17

És nem igaz amit a második ír, mert mivel szakítottak, semmi köze hozzá! Ez nem olyan mintha elszedtem volna tőle a csajt vagy ilyesmi! Amíg együtt voltak, nem történt semmi a csajjal csak dumáltunk néha!

2014. ápr. 9. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Haver csaja/excsaja tabu. Ezt még az ovisok is tudják.

27L

2014. ápr. 9. 17:50
 6/14 walk w1th mee ***** válasza:
87%
a "haverod" helyében szétütnélek,milyen havervagy te? paff,kretén emberek..legalább titokban csinálnátok,komolyan én verném be a fogaidat egy ilyenért..
2014. ápr. 9. 17:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Titokban csináltuk! A hülye csaj mondta el neki végül! Nem én, azt elhiheted!
2014. ápr. 9. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Hat te aztan nem szarozol. Szted kb egy 1-10 es skalan mennyire eshetett ez neki rosszul?kb olyan 11 re tippelnek. Rohadtul nem a haverod ha ezt tetted vele
2014. ápr. 9. 18:07
 9/14 A kérdező kommentje:

De mondom, hogy már szakítottak >.<

Amúgy meg nem ez volt a kérdés!!!

2014. ápr. 9. 18:11
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Flash arc lehetsz, hogy így figyelembe veszed a haverodat is...jó haverok lehettek...
2014. ápr. 9. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!