Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a haverommal ha vergődik azért mert lefeküdtem párszor az ex csajával?
Ott van a logikai hiba az érvelésedben, hogy semmi köze hozzá. 3 nappal a szakítás után elég kevesen tudják túltenni magukat a kapcsolaton, ez teljesen természetes.
A csaj meg, ha ebbe belemegy, annyit is ér... 16 évesen, bakkermár.
Szedd össze magad, és legyél egy kicsit empatikusabb, akkor nem kerülsz majd ilyen helyzetekbe. A "haverodtól" meg kérj bocsánatot, hogy nem voltál rá tekintettel, és ne feküdj le többet a lánnyal. Keress olyat inkább, aki kihívás, és nem pótlékot keres a szerelmi bánatára.
Itt mindenki osztja az észt demagóg módon, csak éppen két dolgot elfelejtettetek:
1) Az, hogy haver, az nagyjából azt is jelentheti, hogy osztálytársak, akik reggel iskolába érve kezet fognak, vagy menzán biccentenek egymásnak.
Egy haver piszkosul nem ugyanaz, mint barát.
Haverod lehet száz is, kétszáz is, míg barátod csak 4-5. Ez a szám nem kőbe vésett szabály, de azért normálisabb ember tudja, van különbség a kettő között.
2) Képzeld el, hogy adott egy lány, akitől semmi komolyabbat nem akarsz, de kinézetre amúgy bejön, jó teste van. Félre nevelték, vagy csak egyszerűen könnyűvérű, és az első adandó házibuliban a sliccedet kezdi babrálni, mert neki ez súlytalan, neki csak egy hecc. Dögös csaj, bejön neked, és van nálad óvszer. Ugye az összes itteni erkölcslovag elzavarja, igaz?
Ha annyi srác átment már rajta, az ember fél attól, hogy elkap esetleg valamit tőle, és azért mond nemet, de akkor meg eleve felesleges ez a műfelháborodás, amiért Sanyival, a #114-ik barátjával csak 3 napja szakított. Ha viszont alig volt 1-2 barátja, nem kell betegségtől tartanod, akkor miért zavarnád el egy házibuliban, ha jól néz ki, van gumid, független, és szó szerint rádmarkol?
Ez egy anonim oldal, itt minek kell szájhősködni cölibátusról?
Itt vagyok én, nem vagyok sekélyes lelki világú, ahogy primitív kőbunkó sem, tartalmas párkapcsolatra vágyom az életemben, és mégis vagyok annyira egyenes, hogy vállaljam, én is megfektettem volna a lányt ha tetszik.
Eleve, három napja szakítottak... miért gondoljátok, hogy előtte hónapokig jártak? Sőt, akár évekig, ami ma már ennél a korosztálynál fehér holló szinten megy? Lehet összesen nem jártak egy hetet. Semmit nem tudtok arról, mennyi ideig jártak, hányadik (és ezáltal milyen komoly) kapcsolata volt ez. Egyszerű a lány mint a faék, dekoltázsba van mit raknia, srác meg nincsen fából, és nem legjobb barátja nője volt, hanem egy haveré, akivel fél percet beszél a sorban, vagy földrajzon mellette ül.
Lehet árnyalt a történet, persze, de azért ezt az álszent lenézést sem kellene, rengeteg helyzetben pont ti nem szalasztanátok el egy könnyen szerezhető numerát, legyetek akármilyen romantikus, fennkölt érzelmek által vezérelt figurák is.
Legalább egy anonim oldalon jó lenne, ha nem arról szólna egy egész oldal, ahogy köpdösitek a kérdezőt, mert feltett egy teljesen normális hangvételű kérdést.
-- Egy huszonéves, értelmiségi pályán mozgó, hetero és legalább saját magával szemben őszinte férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!