Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem valakivel és nagyon megbántam, gyűlölöm magam miatta. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Olyan vagy mint egy 5 éves hisztis kislány akinek elvették a nyalókát a kezéből.
túl fogsz esni rajta, van ilyen.
megtörtént, erre gyorsan megcsináltad ismét
sajnáljalak?
Gondolom azért nem volt ez olyan szörnyű érzés mikor épp kényeztetett az illető...Menni kell tovább, élni az életed!
Ismételd meg újra, mert bajod nem lesz belőle!
Hacsak nem nemi erőszak történt akkor nem értem mire fel ez a világvége hangulat részedről...
Biztos nem kellett, hogy pisztolyt tartsanak a fejedhez közben, azért mentél bele mert szexelni akartál. Majd elmúlik, tudd be egy futó szexnek és kész.
Már bocs, de ha két kedves szó után szétrakod a lábad, akkor mégis mit vársz, mit fognak benned szeretni a férfiak? A bájos mosolyodat, meg az intellektusodat?
Csupán két aranyszabályt kéne betartanod:
1.: ne rohanj olyan busz után, ami nem áll meg (remélem érted),
2.: ne tedd szét egyből a lábadat.
Mindössze ennyi. A világon meg mindössze nem 2 pasi van. Majd a kvöetkezőnél óvatosabb leszel, és nem teszed szét a lábadat pár kedves szó után.
Tudod, te magad tünteted fel magad értéktelennek, olcsónak, ha ennyitől valaki megkaphat. Az ellenkezője se legyél, de azért ez se.
Azért meghalni viszont ne akarj, nem történt olyan fú, de nagy tragédia. Majd legközelebb óvatosabb leszel, ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!