Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem valakivel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem valakivel és nagyon megbántam, gyűlölöm magam miatta. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem egy férfit, de nem akart tőlem semmit, dobott pár randi után, megmondta, hogy nem akar velem járni és én úgy éreztem, hogy nem kellek senkinek és hogy engem nem szeret senki. Nagyon elkeseredett és magányos voltam és egy másik pasi meg kedves volt hozzám, azt mondta amit hallani szerettem volna és megtörtént a dolog. De nagyon megbántam, még soha nem csináltam ilyet, mert igazából nem is nagyon ismertem és csak egyszer találkoztunk. És most úgy érzem, hogy csak arra kellek a férfiaknak és nem érek semmit számukra. undorodom magamtól, úgy érzem szeretnék meghalni. Ti is voltatok már így? hogyan dolgoztátok fel?
2014. márc. 11. 18:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Volt mar ra pelda, de en nem magamat gyulolom, hanem azt a hazug kotsog disznot, aki bebajologta magat a bugyimba, aztan meg elkuldott a pitsaba... a legxarabb szexpartnerem volt amugy, es a "legcsunyabb" is egyben, csak nagyon kedves volt. Ja, azota mar megbanta xD de eselye sincs tobbe nalam, mert igy hogy kimutatta a foga feherjet kedveskedhet ujra akarmennyit, mar nem hiszek neki.
2014. márc. 11. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer el voltam keseredve nagyon, és akkor valaki kedves volt velem, vigasztalt, és persze rámnyomult, többször megcsókolt meg taperolt, de aztán szerencsére észbe kaptam, és nem lett belőle semmi. de még azt a csókot is megbántam, mivel egyáltalán nem a megfelelő emberrel történt. szóval megértem teljesen, az ember van, hogy elgyengül. Rossz passzban voltál. Ilyen van. egyszer megtörtént, tanultál belőle, levontad a konzekvenciát, többet ilyet nem csinálsz, ennyi.

Ettől még nem lettél sem lotyó, sem hülye, semmi, amit a többiek írtak. Mindenki követ el hibát, azok is, akik itt ítélkeznek fölötted.

Az a férfi is aljas egyébként, aki kihasználja az ilyen nőket.

Nyugodj meg, semmi ok a pánikra, biztos, hogy ilyesmi sokakkal megesik. Nem történt olyan nagy dolog, mint amilyen nagynak ez most tűnik neked.

Egy tapasztalattal több és kész. Tanultál belőle.

2014. márc. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!