Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem valakivel és nagyon megbántam, gyűlölöm magam miatta. Hogy lehet ezt feldolgozni?
én egyszer el voltam keseredve nagyon, és akkor valaki kedves volt velem, vigasztalt, és persze rámnyomult, többször megcsókolt meg taperolt, de aztán szerencsére észbe kaptam, és nem lett belőle semmi. de még azt a csókot is megbántam, mivel egyáltalán nem a megfelelő emberrel történt. szóval megértem teljesen, az ember van, hogy elgyengül. Rossz passzban voltál. Ilyen van. egyszer megtörtént, tanultál belőle, levontad a konzekvenciát, többet ilyet nem csinálsz, ennyi.
Ettől még nem lettél sem lotyó, sem hülye, semmi, amit a többiek írtak. Mindenki követ el hibát, azok is, akik itt ítélkeznek fölötted.
Az a férfi is aljas egyébként, aki kihasználja az ilyen nőket.
Nyugodj meg, semmi ok a pánikra, biztos, hogy ilyesmi sokakkal megesik. Nem történt olyan nagy dolog, mint amilyen nagynak ez most tűnik neked.
Egy tapasztalattal több és kész. Tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!