Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az néhány srácnál, hogy nem szereti ha cumizzák? 18/L
Például jelenlegi párom nem rajong érte, én sokszor vevő lennék rá, hogy lecumizzam, de általában ő mondja, hogy ne..
Mikor megkérdezem miért nem szereti annyira, akkor csak annyi a válasz, hogy:mert nem.
Van valami technika ami annyira jó, hogy ezentúl mindig szeresse a cumizást?
Nekem is vannilyen ismerősöm. Nem tudom miért nem szereti... Én imadnám ha gyakran lenne benne részem... :) :) Ha valaki ... ;)
37F
Engem pl nem könnyű jól leszopni. Sok kitartó munka kell hozzá, folyamatosan ismétlődő mozdulat és megfelelő technika. Ha csak cummog rajta a párom, így is meg úgy is csinálja, mert neki épp az izgató, az nekem nagyon jó előjátéknak... de ha ki is akar elégíteni, azon dolgozni kell sokat. Múltkor sikerült neki és az egész testem belezsibbadt, olyan intenzív volt. De ez nagyon ritka. A szexet jobban szeretem, jobban izgat. Eleve, az hogy bekapja, sehol nem olyan jó, mint belé hatolni. Nem csak vele voltam így persze, egyik korábbi partnerem sem tudta velem ez olyan módon megszerettetni, hogy rajongjak érte. De nem is utasítom el soha. Csak nem ez a kedvenc. Más szóval nem igénylem.
25/F
Simán balf@ sz. Nem tudok többet mondani erre xD sajnálom..
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!