Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevel néhány nő komplexusokat a férfiakba?
amiért a pasik is teszik
oda vissza érvényes ez
sajnos
f
"Egy-egy meggondolatlan női beszólás számtalan komplexust okoz."
Ha beléd egy-két beszólás komplexust ültet, akkor nem vagy normális.
"ha valakinek van valamilyen negatívabb tulajdonsága, nem helyes arc, magasság, vagy kicsi farok, és ezzel szembesítik, akár kétszer, háromszor, akkor igenis csak fokozza a benne rejlő kételyeket, és komplexus alakulhat ki."
Csak én nem hiszem el, hogy ha te bemész valahova akkor egyből azzal kezdik, hogy haha kicsi a p*csöd -amit honnan is tudnak- alacsony vagy jól kiröhögünk. Aki így tesz azva saját beteges komplexusaitól szenved és így próbál szabadulni tőlük.
Ha tisztában vagy a hibáiddal és az erényeiddel akkor telibe szarod ezeket a nyomorultakat.
3-as válaszolót hanyagoljátok, többször összefutottam vele. Az a szokása, hogy a nőket szidja, mint a bokrot, a férfiaknak kb. szobrot állítana, a nők semmire se jók csak ba.szásra, sőt szerinte csak a férfinak kell élvezni, azt a férfiak felejtsék el, hogy a nők örömét is nézik (ezt egy pár napja írt kommentjében láttam...) viszont azokat a férfiakat szánalmasnak és semmire valónak tartja, akik nem szerencsések a nőknél és ritkán vagy még egyáltalán nem szexeltek, mindenki kommentjéből kiragad egy részletet, ami neki nem tetszik, majd kielemzi és osztja az észt, pedig neki sincs. A legtöbb hozzászólásánál ezt látom: "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Nagyon ritka ha igaza van és normális hozzászólást ír, nyílván ezért csak 43%-ban hasznosak a válaszai.
"3-as válaszolót hanyagoljátok, többször összefutottam vele."
Hol? Buszon, villamoson? Én nem emlékszem rád.
" Az a szokása, hogy a nőket szidja, mint a bokrot,"
Csak kimondom az igazat.
" a férfiaknak kb. szobrot állítana,"
A femcsi terror áldozatai meg is érdemelnék.
" a nők semmire se jók csak ba.szásra,"
A nagy részüknég arra se jó.
" sőt szerinte csak a férfinak kell élvezni, azt a férfiak felejtsék el, hogy a nők örömét is nézik "
A nőknek is élvezniük kell, de ne várják már el ezt kizárólag a férfitól.
"ezt egy pár napja írt kommentjében láttam...)"
Linkeld már be.
" viszont azokat a férfiakat szánalmasnak és semmire valónak tartja, akik nem szerencsések a nőknél és ritkán vagy még egyáltalán nem szexeltek,"
Akik itt sajnáltatják magukat azokat te minek neveznéd?
" mindenki kommentjéből kiragad egy részletet, ami neki nem tetszik,"
Csak az értelmetlen fasságokat ragadom ki. Mint amiket te is írsz.
" majd kielemzi és osztja az észt, pedig neki sincs."
Majd akkor egyszerű kifejezéseket használok, hogy te us felfogd.
" A legtöbb hozzászólásánál ezt látom: "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
A piros gomb nyomkodásava gyengék fegyvere.
"Nagyon ritka ha igaza van és normális hozzászólást ír,"
Nekem mindig igazam van.
" nyílván ezért csak 43%-ban hasznosak a válaszai."
Százalékba belekötni. De érett vagy. 11 elmúltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!