Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány lánynak miért esik olyan nehezére leszopni egy férfit?
Ismerek olyat,hogy be sem kapja, kesztyűben veri, de azért szívesen ráül.
-_-"
Valamiért undorodik tőle. Vagy maga a tudat, hogy az mi, pontosabban mire való (pisilés) -ebben benne lehet a neveltetés, a környezet amiben felnőtt-
vagy van rossz tapasztalata, pl valaki koszosan, büdösen akarta, vagy tette is a szájába.
Aki nem csinálja mert undorodik tőle az a párját sem szeretheti. De vele van mert más okokból neki az kifizetődő.
Nagyon gyakori jelenség.
Én pl. az exem erőltetése miatt... konkrétan les.zpatta magát velem - ráadásul kijelentette, hogy jó szr volt -, és azóta nem megy.
Párom nem erőlteti, én meg csinálnám neki, de mindig visszajön ahogy az ex élvezkedik, én meg öklendezek - és ez meggátol. Egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom, és sírhatnékom van... közben meg ott van a vágy, de ez egyelőre megbénít.
Utolsó, ha bunkóval jár valaki az csak őt minősíti.
Egy bunkó azt gondolta, hogy ezt megteheti veled, és meg is tehette. Te sem lehetsz sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!