Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány menetet bírtok max egy nap?
Szexmaratonnál hány menetet tudtok letolni egy nap?
Azt vettem észre magamon hogy fáradok a későbbi menetekre?
Alapból is csak negyed órákat bírok ki a punciban (előtte azért hosszú előjáték megvan, de az idő benn csak negyed óra kb)
A hétvégén egy csaj átjött szombaton 3kor, és vasárnap estig 5+5 menet jött össze a két napra... Mennyire jó ez? :D Vasárnap este már úgy voltam hogy "szex? neeee, ne többet" :D Ez gáz?
26 éves srác vagyok.
A barátommal a rekordunk 7 menet egy délután alatt. Utána már picit megviselt voltam odalent, ezért nem csináltuk többször, pedig benne lettünk volna.
Te meg nem ismered azt a tényt, hogy mindenkinek más jön be. Én pl gyűlölöm a hosszúra nyújtott meneteket. Inkább csináljuk 5-10 percig (+ némi előjáték), de sokszor. A világból kifutnék ilyen fél órás menetektől....
Az összeset!
Úgy mint a 6-os és Chuck Norris :)
Miért lenne gáz?
Palacsintát sem ennél mindig,minden nap.
Mi is 5+4-et nyomtunk múltkor, egész hosszúakat. Rendesen izomlázam volt a végére. :D Nekem az van, hogy bármennyit bírok szinte... mindig kívánom is. De a párom puncija rendesen kidörzsölődött a végére, szóval szegény megsínylette. Talán az óvszer is közrejátszott ebben. De alapból az a ritka típus vagyok, akinek nem, vagy csak minimális pihi kell két szex között.
25/F
Kérdező, tedd fel a kérdést, hogy kisgyerek mellett ki hány gyereket bír maximum egy nap, garantálom, hogy senki srm fog hatszor tíz a huszonharmadikon méretű számokat mondani! :)
Nekünk egyszer jött össze egy éves baba mellett egy este alatt három, cseréba másnap dögrováson voltunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!