Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Hány menetet bírtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Hány menetet bírtok egy nap?

Figyelt kérdés
Bírjátok megállás nélkül? Hány percig tart egy anális szexnél egy menet?

2014. márc. 7. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Aktív srác beszél! <- Fontos, mert eltérő a két válasz. Én napi 1-et csinálnék ha lehetne, de igazából még annyit se lehet, mert egy kezdő passzív srác heti 1-2 alkalmat bír el.
2014. márc. 7. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
kettő minimum... az első az hamar megvan, mert van előjáték, meg minden, a második meg igazi izzasztós szex... de ha ráér az ember, akkor akár egész nap kényezteti a párját, igaz nem csak szex... de ez nem csak melegeknél van így... a kezdő passzív srácok tényleg nem bírnak sokat, a gyakorlottak meg már nem annyira élvezhetők, mert kitágultak.
2014. márc. 7. 17:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Milyen póz a kedvenced, s mit ajánlsz egy kezdő 23 évesnek?
2014. márc. 7. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A misszionárius és a kutya a kedvencem nekem 1# vagyok. Azt ajánlom hogy ne olyannal csináld akinek akkora van mint egy gázcső, mert belehalsz kb.. :D továbbá érdemes kicsit kitisztítanod magad az aktus előtt (tudod zuhany alatt benyúl, kitisztít.. 2-3 óráig tiszta tudsz maradni) és persze sok - SOOOK sikosító :)
2014. márc. 7. 17:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Fura az én életem, keresem a párom 3 társkeresőn is, és nem jön össze...
2014. márc. 7. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Még az állat is a másik neművel csinálja...!
2014. márc. 7. 17:41
 7/13 A kérdező kommentje:
[link] :)
2014. márc. 7. 17:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
meg a sajátjával... kábé 1500 faj.
2014. márc. 7. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok, 24 éves. Először is megállás nélkül elég nehéz szexelni (bár 1x sikerült). 1 nap 1-2 alkalommal szoktuk csinálni, ez 1 héten 3 napot jelent. Egyszer előfordult, hogy egyik napon négyszer is összejött :) de igencsak kimerítő volt mindkettőnknek.
2014. márc. 8. 17:01
 10/13 ftf1983 ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Nekem volt olyan, hogy menetek közötti pár perces szünetekkel 3-szor dugtam meg egy srácot és még szerette volna a a srác a 4. menetet is, de én azt már nem bírtam. De volt olyan, hogy egy menetben a passzív úgy kifacsart, hogy 2 napig eszembe sem jutott a szex. A menetek hossza meg változó, de eddig kétszer volt 1,5 órás menetem a passzívok nagy örömére :D
2014. márc. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!