Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Hány menetet bírtok egy nap?
Figyelt kérdés
Bírjátok megállás nélkül? Hány percig tart egy anális szexnél egy menet?2014. márc. 7. 17:18
1/13 anonim válasza:
Aktív srác beszél! <- Fontos, mert eltérő a két válasz. Én napi 1-et csinálnék ha lehetne, de igazából még annyit se lehet, mert egy kezdő passzív srác heti 1-2 alkalmat bír el.
2/13 anonim válasza:
kettő minimum... az első az hamar megvan, mert van előjáték, meg minden, a második meg igazi izzasztós szex... de ha ráér az ember, akkor akár egész nap kényezteti a párját, igaz nem csak szex... de ez nem csak melegeknél van így... a kezdő passzív srácok tényleg nem bírnak sokat, a gyakorlottak meg már nem annyira élvezhetők, mert kitágultak.
3/13 A kérdező kommentje:
Milyen póz a kedvenced, s mit ajánlsz egy kezdő 23 évesnek?
2014. márc. 7. 17:22
4/13 anonim válasza:
A misszionárius és a kutya a kedvencem nekem 1# vagyok. Azt ajánlom hogy ne olyannal csináld akinek akkora van mint egy gázcső, mert belehalsz kb.. :D továbbá érdemes kicsit kitisztítanod magad az aktus előtt (tudod zuhany alatt benyúl, kitisztít.. 2-3 óráig tiszta tudsz maradni) és persze sok - SOOOK sikosító :)
5/13 A kérdező kommentje:
Fura az én életem, keresem a párom 3 társkeresőn is, és nem jön össze...
2014. márc. 7. 17:29
6/13 anonim válasza:
Még az állat is a másik neművel csinálja...!
8/13 anonim válasza:
meg a sajátjával... kábé 1500 faj.
9/13 anonim válasza:
Passzív vagyok, 24 éves. Először is megállás nélkül elég nehéz szexelni (bár 1x sikerült). 1 nap 1-2 alkalommal szoktuk csinálni, ez 1 héten 3 napot jelent. Egyszer előfordult, hogy egyik napon négyszer is összejött :) de igencsak kimerítő volt mindkettőnknek.
10/13 ftf1983 válasza:
Ez sok mindentől függ. Nekem volt olyan, hogy menetek közötti pár perces szünetekkel 3-szor dugtam meg egy srácot és még szerette volna a a srác a 4. menetet is, de én azt már nem bírtam. De volt olyan, hogy egy menetben a passzív úgy kifacsart, hogy 2 napig eszembe sem jutott a szex. A menetek hossza meg változó, de eddig kétszer volt 1,5 órás menetem a passzívok nagy örömére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!