Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG kérdés! Miért nem csípik a melegek a biszex srácokat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__53..
a 6.-os meleg. így utálja a nőket, látod?
Hát sok oka lehet ennek. A legvalószínűbb szerintem az, hogy ugye a biszexuálisok a határvonalon vannak, viszont mindenki vele azonos irányultságú partnert keres: meleg meleget, hetero heterot. Tehát így meg van arra az esély, hogy nem fogod annyira szeretni a párodat, mert mi van, ha úgymond időközben felerősödik benned a másik nem iránt érzett vonzalom, és otthagyod a pasid egy csajért? Tudom, hogy ugyan úgy otthagyhat egy meleg egy másik meleget egy harmadik melegért, de ez a gondolat akkor is él. :/
Illetve szerintem sokunk hazugnak hiszi a biszexuálisokat, olyan embereknek, akik magukat akarják becsapni. Mert a melegek egy része nem tudja egy lépésból megtenni a heteroszexuális --> homoszexuális utat, hanem előbb azt mondja, hogy ő biszexuális. Aztán rájön, hogy ez nem igaz, mert mindigis csak a fiúk érdekelték, de könnyebb így átmenni az elfogadáson. A baj ott van, hogy így önmagukból kiindulva ítélik el a biszexuálisokat, szerintük azok magukat akarják becsapni, mert melegek ők, csak nem merik kimondani. Pedig tényleg vannak biszexuálisok, akik ezen belül mindig jobban vonzódnak egy kicsit valamelyik nemhez. De te biztos tudod magadról, hogy "igazi" bi vagy-e vagy nem.
Szóval én ezekre tudok gondolni. Bizonytalanság és "(ön)becsapás".
Én meleg vagyok.A párom bi volt.8 év után elhagyott egy nőért mert nem tudta magát elfogadni felvállalni.
Azóta az első gondolatom:Ha bi vagy kerülj ki.....
Ez a személyes véleményem tapasztalatom.
Megbízhatatlanok. Nekem is volt pár rossz tapasztalatom velük, és azóta inkább kerülöm őket...
Arról nem is beszélve, hogy a nagy részük csak dugópajtit keres a barátnője mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!