Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti melyiket szeretitek jobban, ha párotok szőrös vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 16:03
1/7 anonim válasza:
Én azt szeretem ha csupasz odalent, meg az arcát is borotválja
3/7 anonim válasza:
Bi vagyok, és mindkettő bejön. Ha szőrös akkor tényleg legyen az tetőtől talpig, ha viszont csupasz akkor legyen az mindenhol. Utóbbinál persze csak akkor jön be, ha a testi adottságai megvannak hozzá, azaz izmos kidolgozott testű
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen szőrtelen párti vagyok XD. A lábszáron meg a karon lehet egy kicsit, de mindenhol máshol engem eléggé zavar, pláne ha sötét színű és erős szálú (sajnos nekem ilyen). Magamon is nehezen viselem el, mindig borotválom vagy kozmetikusra bízom.
5/7 anonim válasza:
nekem8, azon kevesek közzé tartozok akiknek az idősebb korosztály is bejön. nem vagyok válagatós, a titkos vágyam egy néger srác..3:)
6/7 anonim válasza:
Engem kifejezetten beindít, ha a párom szőrös. :)
7/7 anonim válasza:
Mindegy. Én szeretem a dzsungelt és síkságot egyaránt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!