Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex passzívok hány menetet bírtok? 23/f
Figyelt kérdés
Mekkora volt a legnagyobb farok bennetek?
Milyen érzés mikor bele élveznek a popsitokba?
Kemény vagy finomabb szexet szeretetitek?
Mi a kedvenc poziciótok?
2014. okt. 23. 12:28
1/3 anonim válasza:
Szívem, itt nem nekünk kell bírni, a seggünk mindig nyitva áll!
Szex közben valahogy sosincs nálam centi :D
olyan, mint szarás közben, csak itt befelé megy
én azt szeretem, ha finom a kemény
póz? mind1, csak élvezetes legyen
2/3 anonim válasza:
19/5 a legnagyobb.
Volt már, hogy nem éreztem, de általában melegséget érezni, meg ahogy lüktet a farka.
Először finoman kezdje, majd egyre keményebben, aztán a többi menetben keményen dolgozzon meg.
Kedvenc: hason fekszek és úgy dug, megy a kutya, de szoktam lovagolni is, meg azt szeretem még, amikor fekszek és a nyakába teszem a lábam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!