Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy nagyon kövér ember,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon kövér ember, aki alig tud mozogni, és én suli mellett ápolást vállaltam nála diákmunkaként. Bevásárlást, takarítást. Azt mondta ha kiverem neki nnéha, ad egy tizest mindig. Ha elvállalom prosti leszek? 18/l

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 15:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
ha te is megmondod a drága jó édes anyádnak,hogy én meg 25-öt adok neki, ha ő térdel le előttem. vegyél vissza fiúcska, jobban jársz! Miért lenne a húgom ribi, mert az a f..sz tatozott, azt meg egy szóval sem állítottam,hogy komoly bűnözőkről lenne szó. Vannak olyan emberek,hogy 500 forintért szétrúgnák a másik fejét.
2016. nov. 11. 15:46
 32/33 anonim ***** válasza:

"Mivel anyám egyedül nevel, munkanélküli, iszik is rendesen, valszeg azt mondaná, hogy szopjam le, és kérjek huszat."

Hatalmas csajszi lehetsz :D

Hát figyelj, prosti nem leszel. Neked kell eldöntened, hogy bevállalod-e. Végső soron ez is csak egy szolgáltatás.

2016. nov. 13. 00:31
 33/33 anonim ***** válasza:
Na végül mi lett veled kérdező? Mesélj..
2023. márc. 10. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!