Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az ember miért van a párja mellett, akinek mindig "új inger" kell?
Én egyszer lettem szerelmes párkapcsolat mellett, annak a kapcsolatnak ezáltal vége is lett (pedig végül nem jöttem össze "az új szerelemmel"). Egyszerűen felnyílt a szemem, hogy milyen a mostani helyzetem és mi lenne nekem jó.
Ezáltal végképp nem tudom beleképzelni magam annak a helyzetébe, aki időnként újra-újra félrekavar, de közben egyáltalán nem áll szándékában szakítani. Főként, hogy itt nem kizárólag a testiség és a kósza flörtölgetésekre gondolok, hanem aki úgy akar fölcsípni valakit, mintha új kapcsolatot keresne. Lelkizés, nagy beszélgetések, bókolás, ajándék.. Erre valakinek miért van hajlama? Átveri a párját, tulajdonképpen két emberből csinál hülyét..
Nekem már az is meghaladja a képességeimet, hogy egyszerre két emberrel "foglalkozzak".
(Ráadásul, akik a kérdésemet ihlették, nem családosok, nincsenek évtizedek óta a párjukkal, fiatalok, huszonévesek. Jóval idősebbeknél még megtudnám érteni ezt a hozzáállást - bár azt sem helyeselném.. - ahol az idő vasfoga kb. csak gazdasági szövetségeseket kovácsolt a párból, de a kényelem, megszokás erősebb.)
Kezdem azzal, hogy nekik ez a természetes, lehet, hogy ebben is nőttel fel, hogy a férj "kalandozik", a feleség meg tűr.
Másrészt: nekik sincs ám energiájuk két emberre! A figyelem, udvarlás és törődés (és a minőségi szex) a szeretőnek jut, akinek tömi a fejét, hogy az ő házassága milyen rossz. A felesége pedig mossa a kakis gatyát, és főzi a meleg vacsorát.
Többnyire őket ez mozgatja, hogy van egy biztos háttér, egy feleség, akivel ezt meg lehet csinálni. Aki nem dobja ki, aki rendben tartja az életét, és ezt eltűri neki, zokszó nélkül.
Többnyire erős anyagi vagy érzelmi függés is fennáll, mert más esetben már elvált volna. Ez persze nem jelenti azt, hogy neki ez nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!