Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon kövér ember, aki alig tud mozogni, és én suli mellett ápolást vállaltam nála diákmunkaként. Bevásárlást, takarítást. Azt mondta ha kiverem neki nnéha, ad egy tizest mindig. Ha elvállalom prosti leszek? 18/l
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 15:06
1/33 anonim válasza:
Szia.
Nem leszel prosti csak anyagias.
Kérj tőle 15öt.
Merre laksz?
2/33 anonim válasza:
Szexuális szolgáltatásért pénzt fogadsz el.
Igen, az leszel.
4/33 anonim válasza:
Húúú hogy fognak most záporozni az olyan privátok, hogy "Szia, én 50es jó képű férfi vagyok. Én is fizetek neked ha nekem is kivered."
5/33 anonim válasza:
De tényleg én csak 42 de komolyan fizetek én is egy 10.000 ha kivered, ha lesz...d 15.000 és ez komoly, mert Clinton óta tudjuk a szopás nem sex:D
6/33 anonim válasza:
Azt sem tudjátok, hogy néz ki a csaj, de ti már fizetnétek neki... Eléggé el lehettek keseredve :D.
7/33 anonim válasza:
Szia! Vállalnál egy vastag, metélt farkat, ha a hozzá tartozó pasi nem néz ki jól? Kézimunkát pl, pénzért? Nem igazán tudok ismerkedni, nem jövök be a csajoknak. 31éves, vékony pasi. Elég sok hasonló diáklánnyal voltam már.
8/33 anonim válasza:
Pénz szexuális szolgáltatásért: igen, erre a prosti a szép kifejezés, bár az általánosan használt az "k"-val kezdődik.
9/33 anonim válasza:
jááááááááááááááááááááááááj de nagyon komolyan vagytok ...hol vannak ilyen kihézett pénztelen diáklányok?:D
10/33 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vállald be, én pl. takarítok egy idősebb férfinél, aki külön pénzt fizet, ha bugyiban és melltartóban dolgozom.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!