Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy nagyon kövér ember,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon kövér ember, aki alig tud mozogni, és én suli mellett ápolást vállaltam nála diákmunkaként. Bevásárlást, takarítást. Azt mondta ha kiverem neki nnéha, ad egy tizest mindig. Ha elvállalom prosti leszek? 18/l

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 15:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Igen,az leszel.Oda se neki,sok prosti van manapság.
2016. nov. 7. 16:14
 12/33 anonim ***** válasza:
76%
Na, úgy látom eggyel több hirdetővel fog bővülni valamelyik szexpartner kereső oldal. Először még kicsibe kezded,aztán ráérzel,hogy megy ez neked, le tudod győzni az undort, (ahogy a többi hozzád hasonló) képes vagy te többre is,mint a f..verés. Merje valaki azt mondani,hogy a nőknek nincs könnyű dolga, itt van ez is, kiver egy f...t, aztán kap egy 10-est. Aztán mit kell csinálnia, megfogni a behízott max. 9 cm bébirépát, elfordítja az arcát, ránt rajta néhányat, amaz hörög.szuszog, elcseppen, ez meg megkapja a 10-est.
2016. nov. 7. 16:42
 13/33 A kérdező kommentje:
Én nem hirdetem magam, egészségügyibe járok, és diákmunkázom. Heti egyszer-kétszer kellene kivernem neki, és havi ötven hatvan pluszt jelentene.
2016. nov. 7. 17:20
 14/33 anonim ***** válasza:
71%
Még nem hirdeted magad,de majd fogod, elindultál az úton. Vajon milyen érzés lesz felvenned azt a ruhát amelyet abból a pénzből fogsz venni,amit a röfi adott a pöcörője kézzel való izgatásáért? :) Annak is inkább arra lenne esze,hogy egészségesebben éljen, legalábbis megpróbáljon, ahelyett,hogy mások rossz anyagi helyzetét a saját élvezetére használja ki. Alig tud mozogni,mert nem is akar, kúszna ő négykézláb először, csak a röfi perzselő meg ne kapja a hájas valagát. :) Aztán egy idő után menne neki a futás is.
2016. nov. 7. 17:27
 15/33 icu75 ***** válasza:

12# legyen neked is könnyű dolgod,verd ki egy pár homo férfinek egy tízesért :-D

Kérdező kérdezd meg anyukádat mit szól az ötlethez hogy be akarod vállalni. Szerintem még az is durva hogy csak gondolkoztál rajta!

2016. nov. 7. 20:44
 16/33 A kérdező kommentje:
Mivel anyám egyedül nevel, munkanélküli, iszik is rendesen, valszeg azt mondaná, hogy szopjam le, és kérjek huszat.
2016. nov. 7. 20:49
 17/33 icu75 ***** válasza:
100%
Ok,akkor süllyedj az ő szintjére,csináld! Te életed te bas.zod el ahogy akarod. Nem lehet mindent a rossz szülőkre meg hánytatott gyerekkora fogni! Én se kristálypalotában nőttem fel,csak már 40fölött vagyok,megvan mindaz amit szerettem volna,tettem érte(nem olyan módon mint amit te vállalnál) és tükörbe tudok nézni,saját magad úgysem tudod becsapni! Ez csak tanács volt,a többi rajtad áll!
2016. nov. 7. 22:10
 18/33 anonim ***** válasza:
Amúgy ez egy kamu.
2016. nov. 7. 22:15
 19/33 anonim ***** válasza:
Kiverni magának is tudja, az nem ér egy tizest.
2016. nov. 7. 22:25
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki a szexet összekeveri a pénzzel azt annak hívják! Ezzel megteszed az első lépést a hivatásosság felé!
2016. nov. 8. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!