Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex miert nem csinalja nekem? Tölem meg elvarja
Na,egyrészről a 21-es talarodhat a pics@ba. És aki nem azért jön ide,hogy normalis választ irjon a kiírt kérdésre. Utálom az ilyen paraszt embereket,foglalkozzal sajat magaddal!
A masik😃 Bocsi kérdező. Szerintem beszéld meg vele oszinten,az a legegyszerűbb. Mondd el neki ugy ahogy ide leírtad,ahogy gondolod. Beszélgessetek,kommunikaljatok. Ha esetleg nemet mondana,akkor kerdezd meg tole,hogy miert?! Mondja el oszinten. A masik,hogy ne beszelgessel az exevel!! Atya isten,foleg ne ilyen intim dolgokról,oke hogy ismeri,meg o is tud az intim dolgairól de könyörgöm,ezt ne vele osszad meg. Aztan ha van valami akkor irjal nekem,akar üzenetben is😊😊 es nyugi.
Nekem inkább az a gáz, hogy egy 16 évvel idősebb pasival van együtt 24 évesen. Majd ő rég a nyugdíjas éveit fogja tölteni, mikor te még kő keményen szopsz a munkahelyeden.
Mit tudsz látni egy 40 éves pasasban?
Ha ez egy érett, felnőtt kapcsolat, akkor elengedhetetlen, hogy ilyen fontos témáról (igen, kövezzetek meg, szerintem a szex igenis fontos része egy jól működő kapcsolatnak) őszintén beszélni tudjatok.
Nem tűnik egyenrangú kapcsolatnak a tiétek, mert "szégyelled" neki elmondani, é pedig "elvárja"...ez azért árulkodó.
A másik, amit ne haragudj, hogy megjegyzek, de a felfogásod és a szóhasználatod számomra gyerekes. (24 éves vagy, de lánynak mondod magad, nem nőnek, abban méred a dolgokat, hogy ki a szebb, és oké, hogy interneten sok mindent írunk sok mindenhogy, de a valszeg, az arik vagytok és társai....fura, hogy a párod 40 éves és vevő ezekre)
28N
Közkívánatra:
"Igazi apakomplexusos vesztes vagy. Neked bem egy egyenrangú fél kell hanem egy apa, akire felnézel."
Takarodj te a pi**ba. Most us te foglalkozol mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!