Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Van egy srác akivel többször együtt voltunk - szexkapcsolat jellegű dolog
és mindig azt mondta szex után hogy többet nem lesz velem együtt meg nem akar, de utána bármikor találkoztunk mindig szex lett a vége
nem értem akkor miért bunkó velem sokszor
Időközönként piszkos lesz az ember keze.
Mindig abba a rongyba töröljük, ami kéznél van.
Pont fordítva. Akkor csináltam ezt a csajjal, amikor egyrészt nem éreztem iránta semmit, másrészt nem igazán jött be.
Mindig eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó, hagyom az egészet a francba, de aztán könnyű volt őt hívni, ha hétvégére nem jött össze semmi, ha kellett egy kellemes éjszaka anélkül, hogy meg kellett volna hódítani a lányt (nagyon jó volt az ágyban, de nagyon nem tetszett)
teljesen mindegy, hogy kinézet, vagy jellem vagy mi. Valami miatt nem jössz be neki, és csak arra használ, hogy mindig rendelkezésére állsz.
Hidd el, volt ilyen kapcsolatom, utáltam magam érte, mindig be akartam fejezni, de aztán valahogy mindig ott kötöttem ki, hogy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!