Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha éjszakás műszak után az asszony szexi fehérneműben várna haza?
Néha gondolkodom rajta, hogy jó lenne, ha ilyesmivel várna haza. Összeillő melltartó+bugyi, harisnya, magassarkú, rúzs vagy valami ilyesmi.
Azért az éjszakás műszakot emeltem mi, mert az után nem vagyok olyan fáradt.
Mást várnak így haza? Szeretnétek? Hogyan reagálnátok?
Ha valakit így várnak és nem hullafáradt az biz' azonnal ráugrik az asszonyra azon melegében :)
Ha erre vágysz akkor miért nem mondod a párodnak??? Legalább célzást tegyél rá, hogy fickós vagy műszak után, illetve hogy neked bejönnek ezek a szettek.
#2-nél a pont, legyél férfi, állj a sarkadra, és ha virágnyelven is, de akkor minimum úgy kommunikáld le, hogy ha van rá kapacitása - és nem tervezi, hogy egész héten fájni fog a feje -, lepjen meg egy olcsóbb szettel, magassarkúval és örömlányos rúzzsal, és készüljön úgy, hogy az ébredése után, éjszakai műszakot követően szeretnéd szanaszéjjel dugni az ágyon.
Engem egyébként anno vártak már így, közvetlen műszakból való hazajövetelnél. Én mondjuk annyi extrát kaptam, hogy már Messengeren üzenetben feltüzeltek, hogy mire is számítsak.
Ha egyébként most kapnék ilyet "meglepetést", az utolsó _látszólag_ nyugodt mozdulatom az lenne, hogy leveszem a kabátot-válltáskát-cipőt. Az övet már konkrétan ostorként csapnám ki a komódra, leszorítanám az asszonyt az ágyon és irdatlan módon megraknám előlről. Az első 10 percben azt hiszem 3-4× lőném tele, aztán utána egy párszor rendesen is megdugnám.
Mondjuk az ilyen nyilván akkor jó, ha pihenés előtt semmi reggeli teendő sincsen már. (szigorú értelembe véve, tehát még egy elmaradt macskaetetés se töri meg a lendületet)
#3 👈🏻 😠😡
Ezek vannak. Meg a 🤬 káromkodós emotikon.
😁
Vártam már így haza párom délután. Rám nézett, sóhajtott egyet, nincs kedve. Irodai munkát végez...
Azóta sminkelni sincs kedvem
Ez nem irodai munka vagy fizikai munka kérdése. Jelentkezzen az a dolgozó ember, aki sosem ért még haza úgy, hogy éhes volt, szomjas volt, koszos volt, fáradt volt, minden baja volt, és jól esett volna neki egy órácska összeszedni magát, mielőtt szexre kerül sor.
Szerintem ez is olyasmi, ami nagyon kellemes és izgalmas élmény tud lenni, de nem árt előtte valami kis utalást küldeni a másiknak, hogy ne legyen belőle csalódás vagy félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!