Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy éjszakás kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kapcsolatba mennyi energiát fektettek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy cél mindkét fél élvezete vagy önző módon csak saját magatokra gondoltok?
nov. 28. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Az udvarlásba vagy a szexuális részébe? Előbbibe nem túl sokat (attól függ mennyire tetszik a partner, mik a egyéb "kilátások" aznap éjszakára másokkal). Utóbbinál ugyanúgy odateszem magam, hiú típus vagyok, hogy pozitív élményt okozzak, elismerősen nyilatkozzanak akkor is ha már eleve tudom nem lesz folytatás.
nov. 28. 09:31
 2/6 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Nem mennék bele többet már ilyesmibe, de amikor megtettem akkor volt bennem annyi, hogy ne legyek önző. Ez alap dolog.
nov. 28. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez (is) személyiségfüggő. Alkalmi vagy normál kapcsolat az illető személyiségétől függ. Aki önző az alkalmiban és normál kapcsolatban is az, aki normális, kiegyensúlyozott személyiség az meg mindkettőben odafigyel a másikra.
nov. 28. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden esetben a partner kielégítése az első! Amúgy jobban szeretem az egydélelőttösöket. Vagy több...
nov. 28. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kb ennyit fektetek bele, mutatom.
nov. 28. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A szexbe kb ugyan annyit, inkább a nőtől függ. Az ismerkedésbe nagyon keveset.
nov. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!